Obrázek Plná velikost

083 - Pedro Ovocné dezerty 1000g

083

Nový produkt

139 Kč s DPH

Popis produktu

Objevte Radost s Každým Kouskem – Pedro Ovocné Dezerty
Připravte se na nezapomenutelný zážitek s Pedro Ovocnými dezerty! Tento dvouvrstvý želé dezert v sobě skvěle kombinuje lahodné ovocné chutě s prémiovou kvalitou, která osloví každého milovníka sladkého. Každé balení o hmotnosti 1000g je plné šťavnatého potěšení, které rozjasní váš den, oslaví vaše významné okamžiky nebo jen tak přidá trochu sladkosti do vašeho běžného dne.


Proč si vybrat Pedro Ovocné Dezerty? Pedro Ovocné Dezerty jsou více než jen sladkost; jsou to okamžiky plné radosti a spokojenosti. Každá vrstva tohoto exkluzivního želé byla pečlivě připravena, aby nabízela dokonalý poměr chuti a textury. A co víc, díky praktickému balení 1000g můžete své oblíbené dezerty sdílet s přáteli a rodinou bez obav, že by došly příliš rychle.


Výživové údaje na 100g ukazují, že tento dezert zůstává relativně nízký na tuky a obsahuje dostatek bílkovin, které přispívají k udržení zdravé vyváženosti. Vždy pamatujte na uchování v chladu a suchu a vyhněte se přímému slunečnímu svitu, aby si dezert zachoval svou nejlepší kvalitu.


 


5 důvodů, proč si zamilujete Pedro Ovocné Dezerty:



  • Bohatá Chuť: Každé želé je nabitý intenzivními ovocnými příchutěmi, které okamžitě rozproudí vaše chuťové buňky.

  • Ideální k Sdílení: S hmotností 1000g je to skvělá volba pro rodinné oslavy nebo setkání s přáteli.

  • Nízký Obsah Tuků: S pouhými 0,3g tuků na 100g se můžete bez obav oddávat.

  • Zdroj Energie: S energií 1415kJ na 100g vám Pedro Ovocné Dezerty poskytují dostatek energie během vašeho dne.

  • Dlouhá Trvanlivost: Díky pečlivému balení a skladování má tento dezert dlouhou trvanlivost, což umožňuje naplánovat jeho koupě a spotřebu bez zbytečného spěchu.

Nečekejte déle a dopřejte si Pedro Ovocné Dezerty – protože každý den si zaslouží trochu sladkosti!


 


Složení: glukózový sirup, cukr, voda, želatina, koncentrát šťávy z hroznového vína 1,25%*, regulátor kyselosti (kyselina citronová), zahušťovadlo (pektin), aromata, leštící směs (kokosový olej, leštící látka karnaubský vosk), (1,25% ovocného koncentrátu odpovídá 5% ovocné šťávy) barviva (extrakt z kurkumy, spirulina koncentrát, koncentrát šťávy černé mrkve)


Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1415kJ/333 kcal, tuky 0,3g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g sacharidy 77,5g z toho cukry 50,7g, bílkoviny4,1g, sůl 0,03g Uchovejte v chladu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika