Akční cena! Obrázek Plná velikost

124 - Arašídové oplatky polomáčené 600g

124

Nový produkt

Jednotlivě balené

Podrobnosti

139 Kč s DPH

-0 Kč

139 Kč s DPH

Popis produktu

Arašídové Oplatky Polomáčené 600g
Objevte kouzlo chutí, které vás okouzlí na první sousto! Naše Arašídové Oplatky Polomáčené v kakaové polevě jsou dokonalou symfonií zemitých arašídů a bohatého kakaa, která přináší nezapomenutelný chuťový zážitek. Každá oplatka je pečlivě připravena s 69 % luxusní arašídové náplně, obalená v lákavé kakaové polevě, což dodává tomuto snacku neodolatelně křupavý a současně hedvábně hladký charakter.


Navíc s balením o hmotnosti 600 g si můžete tento lahodný snack užívat déle. Je ideální pro sdílení s přáteli a rodinou nebo jako rychlé pohodlné pohoštění, kdykoli potřebujete zahnat hlad. Ať už máte chuť na něco sladkého po jídle nebo hledáte rychlý zdroj energie během dne, naše arašídové oplatky jsou tou pravou volbou.


 


5 Důvodů, Proč Si Vybrat Naše Arašídové Oplatky:



  • Vysoký Obsah Bílkovin a Vlákniny: Každá porce poskytuje významnou dávku bílkovin a vlákniny, které jsou klíčové pro udržení zdravého trávení a pocitu sytosti.

  • Energeticky Bohaté: S energií 542 kcal na 100g vám naše oplatky pomohou dobít baterie během náročného dne.

  • Ultimátní Chuťový Zážitek: Kombinace arašídů a kakaové polevy vytváří neodolatelnou chuť, která uspokojí i ty nejnáročnější mlsné jazýčky.

  • Perfektní pro Sdílení: S hmotností 600 g je tento produkt ideální pro sdílení s přáteli a rodinou při jakékoli příležitosti.

  • Bez Umělých Přísad: Při výrobě dbáme na to, aby byly použity pouze kvalitní přírodní ingredience, což zaručuje čistou a autentickou chuť.

Nenechte si ujít šanci vychutnat si tuto lahodnou pochoutku, která zpříjemní každý váš den. Objednejte si Arašídové Oplatky Polomáčené ještě dnes a dopřejte si chvíle plné radosti a skvělé chuti!


 


Složení: rostlinný tuk (palmový, shea), pšeničná mouka, cukr, kakaová poleva 14 % (cukr, rostlinný tuk /palmojádrový, palmový, shea/, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 14,3 %, sušená syrovátka, emulgátory /lecitiny, polyglycerolpolyricínoleát/, aromata), pražené arašídy 7,8 %, sušená syrovátka, sójová mouka, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sušené mléko odtučněné, pšeničný škrob, kypřicí látky (uhličitany sodné, uhličitany amonné), aroma, emulgátor (lecitiny). Může obsahovat skořápkové plody, vejce a sezam.


Výživové údaje ve 100g: Energie: 2 257kJ/ 542 kcal; Tuky: 34 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 18 g; Sacharidy: 48 g, z toho cukry: 25 g; Vláknina: 5,6 g; Bílkoviny: 8,8 g; Sůl: 0,21 g.


Skladujte v suchu, chraňte před teplem.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika