Akční cena! Obrázek Plná velikost

132 - Sladký mix z výroby 1000g

132

Nový produkt

110 Kč s DPH

-0 Kč

110 Kč s DPH

Popis produktu

Představujeme Vám Sladký mix z výroby 1000g – Váš Neodolatelný Společník pro Každou Pochoutkovou Chvíli!
Hledáte dokonalou pochoutku, která osladí váš den a přitom přinese vzrušující kyselou explozi chutí? Nechte se okouzlit naším jedinečným Sladkým Mixem z Výroby. Tento 1000g balíček je plný náhodně smíchaných želé s ovocnými příchutěmi, které vás provedou kaleidoskopem sladkokyselých zážitků.


Každé želé je vyrobeno s láskou a péčí, což zaručuje, že se do každého kousku dostane jen ta nejlepší chuť. Ať už je to pro radost vám, nebo jako nezapomenutelný dárek pro vaše blízké, Sladký Mix z Výroby je tou pravou volbou pro každou příležitost.


 


Proč si vybrat právě náš Sladký mix?



  • Prozáří Váš Den: Každý kousnutí je plné svěžích a výrazných ovocných chutí, které okamžitě zlepší vaši náladu.

  • Perfektní pro Sdílení: S balením o hmotnosti 1000g, je tento mix ideální pro večírky, filmové noci nebo jen tak pro radost s rodinou a přáteli.

  • Různorodost Zážitků: Díky náhodnému mixu tvarů a příchutí zažijete s každým sáčkem nové dobrodružství.

  • Zdravější Volba: S nízkým obsahem tuků a sůlí, tento produkt představuje chutnou, ale zároveň zdravější alternativu k běžným sladkostem.

  • Vysoký Obsah Energie: S energetickou hodnotou 1460kJ/344 kcal na 100 g vám Kyselý Mix dodá potřebnou energii během dne.

 


5 Přesvědčivých Benefitů Sladkého Mixu z Výroby:



  • Maximální Rozmanitost: Objavte nekonečné kombinace chutí a tvarů v každém balení.

  • Chuťová Bomba: Intenzivní ovocné chutě s příjemnou kyselostí pro nezapomenutelný chuťový zážitek.

  • Ideální pro Osobní Pobyt i Velké Party: Ať už jako snack pro sebe nebo jako středobod zábavy na setkáních, Kyselý Mix je vždy skvělou volbou.

  • Bez Zbytečných Přísad: S minimálním obsahem tuků a bez nasycených mastných kyselin, je tento produkt vyroben s ohledem na vaše zdraví.

  • Dlouhá Trvanlivost: Díky pečlivému balení zůstává Kyselý Mix čerstvý a zachovává si svoji chuť dlouho po otevření.

Nečekejte déle a dopřejte si a svým blízkým chuťový zážitek, který potěší každého milovníka sladkokyselého dobrodružství! Kupte si Kyselý Mix z Výroby dnes a prožijte zítřky plné chuti a radosti.


 


Složení: glukózový sirup, cukr, voda, želatina, regulátor kyselosti/kyselina citronová), koncentrátšťáv z hroznového vína a banánu, modifikovaný škrob bramborový, zahušťovadlo(pektin) barviva: E100, E102, E120, E129, E133, E140, E141, E150d, E153, E160c, E163, koncentrát z ibišku a mrkve, koncentrát ze spiruliny, koncentrát světlice barvířeské, karamelový sirup. aromata, keštící látka: karnaubský vosk.


Uchovejte v suchu, charňte před teplem, Nevystavujte přímému slunci.


Výživové údaje na 100g: Energie1422kJ/355 kcal, tuky 0,3g -z toho mastné kyseliny0,2g, sacharidy 76-z toho cukry 49g, bílkoviny 5,3g, sůl 0,04g


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika