Akční cena! Obrázek Plná velikost

135 - Mandle slaný karamel 450g

135

Nový produkt

209 Kč s DPH

-0 Kč

209 Kč s DPH

Popis produktu

Objevte Neodolatelnou Chuť: Mandle Slaný Karamel 450g
Připravte se na nezapomenutelný chuťový zážitek, který Vás okouzlí na první kousnutí! Naše Mandle Slaný Karamel vás zavedou do světa luxusu a nekonečného požitku. Pražené mandle, obalené v hladké bílé čokoládě a dokonale vyváženém slaném karamelu, jsou tou pravou volbou pro každého milovníka sladkých pochoutek.


 


Proč si vybrat Mandle Slaný Karamel?



  • Luxusní Svačina: Každé jádro je pečlivě praženo a obaleno v bohaté vrstvě bílé čokolády a slaného karamelu, což zaručuje jedinečný gurmánský zážitek.

  • Vysoká Nutriční Hodnota: S obsahem 12 g bílkovin na 100 g jsou tyto mandle nejen chutné, ale i vysoce výživné, ideální pro posilnění energie během dne.

  • Perfektní pro Sdílení: Díky 450g balení máte dostatek těchto lahodných mandlí pro sebe i pro sdílení s přáteli a rodinou na jakékoli příležitosti.

  • Zdravější Sladká Možnost: Přestože jsou mandle sladké, obsahují 3,7 g vlákniny a tuky jsou z větší části nenasycené, což přispívá k lepšímu stravování.

  • Nezapomenutelný Dárek: V elegantním balení, Mandle Slaný Karamel jsou perfektním dárkem pro každého, kdo ocení pravou chuť a kvalitu.


Pět Důvodů, Proč si Vybrat Mandle Slaný Karamel:



  • Chuťově Bohaté: Perfektní kombinace sladké bílé čokolády a pikantního slaného karamelu.

  • Energetický Zdroj: 2337 kj / 561 kcal na 100g, poskytují dostatek energie.

  • Vysoký Obsah Bílkovin: Ideální pro udržení svalové hmoty a dlouhodobého nasycení.

  • Snadná Přenosnost: Praktické balení umožňuje vzít si mandle s sebou kamkoli.

  • Přírodní Složení: Používáme pouze přírodní ingredience bez umělých přísad.

Nechejte se unést tímto skvělým spojením chutí a dopřejte si Mandle Slaný Karamel – kdekoliv a kdykoliv. Objednejte nyní a zažijte požitek, který si zasloužíte!


 


 


Složení: bílá čokoláda s karamelem 71% (cukr, kakaové máslo, sušené MLÉKO, karamelový prášek s mléčným tukem 10,5 % (sušené MLÉKO, sušená SYROVÁTKA, cukr, MLÉČNÝ TUK, přírodní vanilkové aroma), karamelizovaný cukr 1,5%, emulgátor: lecitiny, kakaová hmota, jedlá sůl), jádra MANDLÍ pražená 27%, leštící směs (leštící látka: arabská guma, cukr, med), jedlá sůl.


Výrobek může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu. Může obsahovat úlomky skořápek. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.


Výživové údaje na 100g: Energie  2337 kj / 561 kcal, Tuky 38 g (-z toho nasycené mastné kyseliny 16 g), Sacharidy 41 g (-z toho cukry 39 g), Vláknina 3,7 g, Bílkoviny 12 g, Sůl 0,72 g.

Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika