Obrázek Plná velikost

137 - Kešu slaný karamel + hořká čokoláda 450g

137

Nový produkt

179 Kč s DPH

Popis produktu

Objevte Chuťovou Harmonii s Kešu Slaný Karamel + Hořká Čokoláda 450g
Připravte se na nezapomenutelný chuťový zážitek, který vás zavede přímo do světa luxusu a smyslného potěšení. Naše kešu ořechy v bílé čokoládě se slaným karamelem a hořké čokoládě jsou dokonalou volbou pro každého milovníka unikátních a vyvážených chutí. Každé sousto tohoto exkluzivního produktu je dokonale vyvážené, harmonicky kombinující sladkost karamelu, bohatost hořké čokolády a jemnou křupavost kešu ořechů.


 


Proč si vybrat Kešu Slaný Karamel + Hořká Čokoláda?



  • Luxusní chuťový zážitek – Vyvážená kombinace sladkého karamelu a intenzivní hořké čokolády poskytuje nezapomenutelný gurmánský zážitek.

  • Vysoký obsah bílkovin a vlákniny – S 10 g bílkovin a 3,3 g vlákniny na 100 g produktu přispívá kešu mix ke zdravému životnímu stylu.

  • Ideální pro sdílení – S balením o hmotnosti 450 g je tento produkt ideální pro sdílení s rodinou a přáteli při jakékoliv příležitosti.

  • Energeticky bohatý snack – S 546 kcal na 100 g poskytují tyto ořechy dostatek energie na náročné dny.

  • Bez umělých přísad – Přírodní složení bez nepříznivých přídavků zaručuje, že se můžete cítit dobře s každým kousnutím.

Zkuste Kešu Slaný Karamel + Hořká Čokoláda a dopřejte si chvíle plné chuti a radosti! Nechte se unést kombinací, která osloví každého milovníka kvalitních a originálních chutí. Vaše chuťové buňky vám poděkují.


 


Složení: bílá čokoláda s karamelem 35 % [cukr, kakaové máslo, sušené MLÉKO, karamelový prášek s mléčným tukem 10,5 % (sušené MLÉKO, sušená SYROVÁTKA, cukr, MLÉČNÝ TUK, přírodní vanilkové aroma), karamelizovaný cukr 1,5 %, emulgátor: lecitiny; kakaová hmota, jedlá sůl], hořká čokoláda 35 % [cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku), MLÉČNÝ TUK, emulgátory: lecitiny a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma, sušené MLÉKO], jádra KEŠU OŘECHŮ 27 %, lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látky: arabská guma a šelak; med), jedlá sůl.


V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 38 %. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky. Výrobek může obsahovat stopy ARAŠÍDŮ, JINÝCH SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ, OBILOVIN OBSAHUJÍCÍCH LEPEK, SÓJI a SEZAMU. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.


Výživové údaje na 100g : Energie 2273 kJ / 546 kcal ,Tuky 36 g - z toho nasycené mastné kyseliny 16 g ,Sacharidy 44 g - z toho cukry 38 g ,Vláknina 3,3 g, Bílkoviny 10 g, Sůl 0,37 g


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika