Akční cena! Obrázek Plná velikost

139 - Mandle Tiramisu 450g

139

Nový produkt

179 Kč s DPH

-0 Kč

179 Kč s DPH

Popis produktu

Objevte Kulinářskou Delikatesu s Mandlemi Tiramisu 450g!
Připravte se na nezapomenutelný zážitek chuti, který přináší Mandle Tiramisu 450g – luxusní spojení pražených mandlí v kombinaci s bílou a mléčnou čokoládou, delikátně dochucené mletou kávou. Tyto jedinečné mandle jsou výsledkem pečlivého výběru surovin a mistrného zpracování, díky čemuž si zaslouží místo na vašem stolu nebo v dárkovém košíku.


Pokud hledáte ideální pochoutku k šálku kávy nebo kvalitní svačinu, která vás zasytí a zároveň potěší vaše chuťové buňky, Mandle Tiramisu jsou tou pravou volbou. Díky vyvážené kombinaci energie, tuků a bílkovin vám dodají dostatek energie a zároveň uspokojí touhu po sladkém. Ať už si je vychutnáte sami, nebo je nabídnete jako elegantní pohoštění pro vaše hosty, stane se z nich okamžitý hit.


 


Pět důvodů, proč si vybrat Mandle Tiramisu 450g:



  • Luxusní Chuťový Zážitek: Kombinace bílé a mléčné čokolády s nádechem kávy a křupavých mandlí je opravdovým potěšením pro chuťové buňky.

  • Energeticky Vyvážené: S 557 kcal a 8,7 g bílkovin na 100 g vám tyto mandle poskytnou dostatek energie pro vaše denní aktivity.

  • Vysoký Obsah Tuků a Bílkovin: S 36 g tuků a 8,7 g bílkovin vám mandle pomohou cítit se sytě a spokojeně.

  • Ideální pro Sdílení: Ať už jako dárek, nebo jako elegantní občerstvení na jakoukoliv společenskou událost, Mandle Tiramisu jsou stvořeny pro sdílení s blízkými.

  • Zdravější Sladká Alternativa: S obsahem 3,0 g vlákniny a pouze 0,25 g soli jsou tyto mandle skvělou volbou pro ty, kteří hledají zdravější možnosti sladkých pochoutek.

Nechejte se unést jedinečným spojením chutí a aroma, které Mandle Tiramisu 450g nabízí. Objednejte nyní a zažijte chuť, která vás přenese přímo do srdce Itálie!


 


Složení: bílá čokoláda 71 % (cukr, kakaové máslo, sušené MLÉKO, sušená SYROVÁTKA, MLÉČNÝ TUK, emulgátory: SÓJOVÝ LECITIN a polyglycerylpolyricinoleát, přírodní vanilkové aroma), jádra MANDLÍ pražená 22 % , mléčná čokoláda 4 % (cukr, kakaové máslo, sušené MLÉKO, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku), sušená SYROVÁTKA, MLÉČNÝ TUK, emulgátory: lecitiny a polyglycerylpolyricinoleát, přírodní vanilkové aroma), mletá káva 1 %, lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak). V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 25 %.

Vedle kakaového másla obsahuje mléčná čokoláda rostlinné tuky.

Výrobek může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, obilovin obsahujících lepek a sezamu. Může obsahovat úlomky skořápek.

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Výživové údaje na 100g: Energie 2320 kj / 557 kcal, Tuky 36 g (- z toho nasycené mastné kyseliny 16 g), Sacharidy 48 g (- z toho cukry 46 g), Vláknina 3,0 g, Bílkoviny 8,7 g, Sůl 0,25 g.

Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika