Akční cena! Obrázek Plná velikost

140 - Mandle v bílé čokoládě s kávou 450g

140

Nový produkt

179 Kč s DPH

-0 Kč

179 Kč s DPH

Popis produktu

Objevte Kulinářskou Delikatesu s Mandlemi v bílé čokoládě s kávou 450g!
Představte si spojení, které rozmazlí vaše chuťové buňky a dodá vám energii na celý den. Naše Mandle v bílé čokoládě s kávou jsou více než jen obyčejná pochoutka. Jsou to právě tyto mandlové jádra obalená v lahodné bílé čokoládě s nádechem prvotřídní mleté kávy, které přináší nezapomenutelný gurmánský zážitek.


Každé kousnutí je dokonalou symfonií chutí – křupavé mandlové jádro se snoubí s bohatým aroma kávy a sladkostí bílé čokolády, což spolu vytváří neodolatelnou kombinaci pro každého milovníka sladkostí. S 450g balením máte dostatek tohoto lahodného snacku, který můžete sdílet s přáteli nebo si ho vychutnat sami jako luxusní odměnu.


Nechte se unést těmito jedinečnými chutěmi, které jsou navíc balené do praktického a esteticky příjemného obalu, ideálního pro každou příležitost. Ať už hledáte něco speciálního na oslavu, nebo jen malé potěšení pro běžné dny, Mandle v bílé čokoládě s kávou jsou tou správnou volbou.


 


Pět důvodů, proč si vybrat Mandle v bílé čokoládě s kávou 450g:



  • Energetický Boost: S 556 kcal na 100g vám tyto mandle dodají potřebnou energii pro vaše každodenní dobrodružství.
  • Výjimečná Chuťová Kombinace: Perfektní mix pražených mandlí, bohaté bílé čokolády a aromatické kávy tvoří nezapomenutelný chuťový zážitek.
  • Vysoký Obsah Bílkovin: S 8,6 g bílkovin na 100g jsou tyto mandle skvělým zdrojem bílkovin pro vegetariány i nevegetariány.
  • Luxusní Občerstvení: Ideální pro speciální příležitosti nebo jako sofistikovaný doplněk k večerní relaxaci s knihou či filmem.
  • Praktické Balení: Velké 450g balení je ideální pro sdílení s přáteli nebo jako dlouhodobější zásoba vaší oblíbené pochoutky.

 


Složení: bílá čokoláda 77% ( cukr, kakaové máslo, sušené MLÉKO, sušená SYROVÁTKA, MLÉČNÝ TUK, emulgátory: SOJOVÝ LECITIN a polyglycerylpolyricinoleát: přírodní vanilkové aroma), jádra MANDLÍ pražená 21%, leštící směs ( tapiokový škrob, cukr, leštící látka : šelak), mletá káva 1%. Výrobek může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, obilovin obsahujících lepek a sezamu. Může obsahovat úlomky skořápek. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Výživové údaje na 100g: Energie 2317 kJ/ 556 kcal, Tuky 36 g ( z toho nasycené mastné kyseliny 17g) Sacharidy 48 g, Vláknina 2,8 g, Bílkoviny 8,6 g. Sůl 0,26 g.

Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika