Obrázek Plná velikost

141 - Kešu mix (jogurt+hořká,ml. čokoláda) 450g

141

Nový produkt

149 Kč s DPH

Popis produktu

Objevte Jedinečný Kešu Mix: Jogurt+Hořká a Mléčná Čokoláda 450g
Máte chuť na něco opravdu výjimečného? Představujeme vám Kešu Mix (jogurt+hořká, mléčná čokoláda) 450g – dokonalou směs, která uspokojí každého milovníka sladkého. Tato exkluzivní kombinace jader kešu ořechů obalených v hořké čokoládě, mléčné čokoládě a polevě s jogurtovou příchutí je ideální volbou pro každý moment, kdy si chcete dopřát něco výjimečného.


 


Proč si vybrat Kešu Mix?



  • Vyrobeno z kvalitních surovin: Používáme pouze nejlepší kešu ořechy a prémiovou čokoládu, abychom zajistili, že každé sousto bude nezapomenutelným zážitkem.
  • Perfektní kombinace chutí: Sladkost mléčné a hořké čokolády spolu s osvěžující jogurtovou polevou vytváří harmonický a neodolatelný mix.
  • Bohatý na energii: S obsahem 534 kcal na 100 g je tento mix ideálním zdrojem energie, která vás nabije během dne.
  • Zdravější volba: Kešu ořechy jsou známé svými přínosy pro zdraví, jako jsou esenciální tuky, bílkoviny a vláknina.
  • Univerzální použití: Skvěle se hodí jako svačina během dne, do kaše na snídani nebo jako elegantní doplněk k večernímu posezení s přáteli.


Pět Důvodů, Proč si Vybrat Kešu Mix:



  • Luxusní chuťový zážitek: Rozmanitost čokolád a jogurtová poleva přináší úžasnou chuť.
  • Vysoký obsah energie: Ideální pro doplnění energie kdykoliv během dne.
  • Zdravé tuky a bílkoviny: Podporuje dlouhodobé zdraví a sytost.
  • Vyrobeno z kvalitních surovin: Záruka nejlepšího možného chutného zážitku.
  • Flexibilní použití: Perfektní jako svačina, součást snídaně nebo jako speciální pochoutka pro hosty.

Nenechte si ujít šanci zkusit něco opravdu jedinečného. Kešu Mix (jogurt+hořká, mléčná čokoláda) 450g je tou pravou volbou pro každého, kdo hledá kvalitu, chuť a zdraví v jednom balení. Objednejte si ještě dnes a objevte, jak skvěle mohou chutnat kešu ořechy!


 


Složení: jádra KEŠU OŘECHŮ 28 %, hořká čokoláda 23 % ((cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), MLÉČNÝ TUK, emulgátory: lecitiny polyglycerylpolyricinoleát, přírodní vanilkové aroma, sušené MLÉKO)), mléčná čokoláda 23 % ((cukr, kakaové máslo, sušené MLÉKO, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej , olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), sušená SYROVÁTKA, MLÉČNÝ TUK, LAKTÓZA, emulgátory: lecitiny a polyglycerylpolyricinoleát, přírodní vanilkové aroma)), poleva s jogurtovou příchutí 23 % ((cukr, plně tružený palmojádrový tuk, sušená SYROVÁTKA, sušený JOGURT 2 % (MLÉKO, jogurtová kultura), regulátor kyselosti: kyselina citronová, emulgátor: lecitiny, aroma)), lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak). V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 38 %, v mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 25 %.

Vedle kakaového másla obsahuje hořká a mléčná čokoláda rostlinné tuky.

Výrobek může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Výživové údaje na 100g: Energie 2224 kj / 534 kcal, Tuky 35 g (- z toho nasycené mastné kyseliny 19 g), Sacharidy 46 g (- z toho cukry 39 g), Vláknina 2,8 g, Bílkoviny 7,3 g, Sůl 0,09 g.

Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika