Akční cena! Obrázek Plná velikost

130 - Kakaové věnečky AKCE 700g (7x100g)

130

Nový produkt

139 Kč s DPH

-0 Kč

139 Kč s DPH

Popis produktu

Objevte Kulinární Rozkoš s Kakaovými Věnečky AKCE 700g (7x100g)
Představujeme vám Kakaové Věnečky, které jsou nejen neodolatelně chutné, ale i skvěle vyvážené co se týče jejich nutriční hodnoty. Každý věneček je pečlivě obalený v lahodném cukru, což dodává tomuto tradičnímu snacku sladkou pochoutkovou krustu. V balení naleznete celkem 7 praktických sáčků, každý o hmotnosti 100g, což z nich činí ideální volbu pro svačinu na cesty nebo jako energetický doplněk k odpolední kávě.


Proč si vybrat právě naše Kakaové Věnečky?
Kakaové Věnečky jsou perfektní kombinací chuťového potěšení a skvělých nutričních hodnot. Každý věneček je zdrojem energie díky obsahu 484 kcal na 100 gramů, což vás dokonale nabije energií v průběhu dne. Tuky (23g) a nasycené mastné kyseliny (9g) vám pomohou udržet dlouhodobý pocit sytosti, zatímco optimální množství bílkovin (8g) podpoří vaše svaly. Nezapomeňme na vlákninu (4g), která je známá svými pozitivními účinky na trávicí systém.


 


5 Největších Benefitů Kakaových Věnečků:



  • Energetický boost - S 484 kcal na 100g vám tyto sušenky dodají energii potřebnou pro náročný den.
  • Chutný zážitek - Vychutnejte si jedinečnou kombinaci křupavého obalu a bohatého kakaového těsta.
  • Praktičnost na cesty - Díky balení po 100g jsou věnečky ideální svačinou, kterou snadno zabalíte.
  • Zdroj bílkovin - S 8g bílkovin v každých 100g přispívají k udržení zdravé svalové hmoty.
  • Podpora trávení - Vláknina zajišťuje hladký průběh trávicího procesu a podporuje střevní zdraví.

Objednejte si Kakaové Věnečky ještě dnes a dopřejte si nejen chutný, ale i vyvážený snack, který uspokojí vaše chutě a zároveň podpoří vaše zdraví! Nezapomeňte, že každý okamžik si zaslouží trochu sladkosti a energie.


 


Složení: PŠENIČNÁ mouka, rostlinný tuk (rostlinné tuky palmové, rostlinný olej řepkový, emulgátory /mono- a diglyceridy mastných kyselin, lecitiny/, konzervant /kyselina sorbová/, regulátor kyselosti /kyselina citronová/), cukr, PŠENIČNÝ škrob, kakao se sníženým obsahem tuku 3,9 %, strouhaný kokos, sušená SYROVÁTKA, sušená VEJCE, sušené MLÉKO odstředěné, kypřicí látka (uhličitany amonné), aroma.


Může obsahovat ARAŠÍDY, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, SEMENA SEZAMU A SÓJU.


Skladujte v suchu, chraňte před teplem.


Výživové údaje ve 100g: Energie: 2 025 kJ/ 484 kcal; Tuky: 23 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 9 g; Sacharidy: 59g, z toho cukry: 20 g; Vláknina: 4 g; Bílkoviny: 8 g; Sůl: 0,11 g.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika