Akční cena! Obrázek Plná velikost

131 - Vaječné věnečky AKCE 700g (7x100g)

131

Nový produkt

139 Kč s DPH

-0 Kč

139 Kč s DPH

Popis produktu

Objevte Kulinární Rozkoš s Vaječnými Věnečky
Představujeme Vám neodolatelnou lahůdku, která osladí každý Váš den – Vaječné věnečky AKCE 700g. Tyto tradiční české sušenky jsou pečlivě obalované vrstvou křupavého cukru, což dodává každému kousku nezapomenutelnou chuť a texturu. Balení obsahuje 7 praktických balíčků po 100g, ideální pro sdílení s rodinou nebo přáteli, nebo jen tak pro malé sladké potěšení během dne.


Naše vaječné věnečky nejsou jen obyčejná sušenka. Jsou to kousky radosti, které přináší sladké okamžiky kdykoliv si na ně vzpomenete. Ať už k ranní kávě, jako svačinu do školy a práce nebo jako rychlý zdroj energie při aktivním dni.


 


Proč si vybrat Vaječné Věnečky AKCE 700g?



  • Příchuť, která osloví každého - dokonalá kombinace vaječného těsta a sladkého cukrového obalu.

  • Praktické balení – 7 samostatných balíčků zaručuje, že vaše sušenky zůstanou déle čerstvé.

  • Všestranné použití – ideální jako snack k čaji, kávě nebo jen tak na osladění dne.

  • Zdroj energie – s vysokým obsahem sacharidů a bílkovin jsou věnečky skvělým zdrojem rychlé energie.

  • Vyrobeno s láskou – tradiční receptura a pečlivá příprava zaručují nejvyšší kvalitu.

Přidejte kousek tradice a neodolatelné chuti do Vašeho života s Vaječnými Věnečky AKCE 700g. Objednejte si je ještě dnes a zažijte sladkou spokojenost s každým kouskem.


 


Složení: PŠENIČNÁ mouka, cukr, rostlinný tuk (rostlinné tuky palmové, rostlinný olej řepkový, emulgátory /mono- a diglyceridy mastných kyselin, lecitiny/, konzervant /kyselina sorbová/, regulátor kyselosti /kyselina citronová/), sušená SYROVÁTKA, sušený VAJEČNÝ žloutek 2,2 %, sušené MLÉKO odstředěné, kypřicí látka (uhličitany amonné), aromata.


Může obsahovat ARAŠÍDY, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, SEMENA SEZAMU A SÓJU.


Nutriční Hodnoty, Které Stojí za Pozornost: Každá porce (100g) vaječných věnečků poskytuje 474 kcal energie, což je ideální pro rychlé doplnění energie. Obsahuje 20g tuků s příznivým množstvím 7g nasycených mastných kyselin. S 65g sacharidů, včetně 20g cukrů, jsou věnečky skvělým zdrojem okamžité energie. Kromě toho, každá dávka nabízí 7,9g bílkovin a 1,7g vlákniny, což přispívá k lepšímu zažívání a dlouhodobému pocitu sytosti.


Skladujte v suchu, chraňte před teplem.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika