Obrázek Plná velikost

146 - Myš želé 1000g

146

Nový produkt

159 Kč s DPH

--0 Kč

s DPH

Popis produktu

Objevte Radost s Každým Kousnutím - Myš želé 1000g
Připravte se na zážitek, který Vám rozsvítí chuťové buňky! Naše Myš želé ve velkorysém balení 1000g přináší ideální kombinaci osvěžujících ovocných chutí a neodolatelného gelového texturovaní, které pohladí každého milovníka sladkostí. Každá želé myš je dokonalým spojením sladkého potěšení a zábavné formy, která ozvláštní jakoukoliv párty, rodinnou oslavu nebo jen obyčejný večer u televize.


Díky pečlivě vyvážené receptuře s výživovými hodnotami na úrovni 1434 kJ (338 kcal) energie na 100g, minimálním množstvím tuků (0,1g), a bohatým zdrojem sacharidů (77g, z toho 48g cukrů) a bílkovin (5,5g), si můžete pochutnat na Myš želé bez výčitek. Tento produkt je také nízký na sůl (0,20g), což z něj činí ideální volbu pro chvíle, kdy chcete něco sladkého, ale zdravějšího.


 


Proč si vybrat Myš želé 1000g?



  • Obrovské balení pro dlouhodobé potěšení – S hmotností 1000g máte dostatek želé myší, aby jste uspokojili i tu největší chuť na sladké.
  • Perfektní pro speciální příležitosti – Ať už plánujete oslavu, večírek nebo hledáte originální dárek, Myš želé je vždy skvělou volbou, která přinese úsměv na tváře.
  • Zábavný a originální tvar – Děti i dospělí milují zábavné tvary, a Myš želé v tomto ohledu rozhodně nezklame. Je zárukou zábavy a radosti z jídla.
  • Živé ovocné chutě – S každým soustem se dočkáte explóze pravých ovocných chutí, které osvěží Vaše smysly a nabídnou okamžitý únik od každodenní rutiny.
  • Výživné hodnoty optimalizované pro zdravější pochutnání – I přes svou sladkost, Myš želé nabízí přijatelný profil makronutrientů, který podporuje zdravější volbu pro Vaše chvíle relaxace.

Objednejte si nyní a sdílejte radost z Myš želé s rodinou a přáteli!


 


Složení: glukózový sirup; cukr; vepřová želatina; kyseliny: kyselina citrónová a mléčná; želírující látka: pektiny; aromata; potravinářská barviva ( kurkuma, červená ředkev, červené hrozny, třešeň, světlice barvířská); barvivo: kurkumín, karmín, brilantní modř FCF leštící látky: včelí vosk, bílý a žlutý, karnaubský vosk.


Výživové údaje na 100g: Energie * Energia * Energia 1434/338kcal; Tuky:  0,1g - z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1g; Sacharidy: 77g - z toho cukry: 48g; Bílkoviny: 5,5g; Sůl: 0,20g.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika Chraňte před teplem a vlhkem. Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu