Obrázek Plná velikost

147 - Tučňák želé 1000g

147

Nový produkt

159 Kč s DPH

Popis produktu

Objevte Radost s Každým Kousnutím – Tučňák želé 1000g
Připravte se na nezapomenutelnou chuťovou symfonii s našimi Tučňák želé! Tyto jedinečné želé cukrovinky ve tvaru roztomilých tučňáků jsou dokonalou volbou pro každého, kdo si chce dopřát něco speciálního. Vyvinuté z lásky k detailu a s důrazem na kvalitu, Tučňák želé vás okouzlí nejen svým vzhledem, ale především svou lahodnou chutí.


Každý tučňáček je pečlivě vytvořen z vysoce kvalitních ingrediencí, což zaručuje, že dostanete nejen esteticky přitažlivou, ale zároveň i zdravější alternativu ke klasickým sladkostem. Bez vysokého obsahu tuků a s rozumným množstvím cukru, Tučňák želé poskytují ideální rovnováhu mezi sladkostí a výživnou hodnotou.


 


Proč si vybrat Tučňák želé?



  • Roztomilý design: Kdo by odolal tučňákům? Čeká na vás nejen chuťový zážitek, ale i vizuální požitek.

  • Objemný balení: S balením o hmotnosti 1000g je tu dostatek želé pro celou rodinu nebo pro party s přáteli.

  • Výživné složení: S nízkým obsahem tuků a rozumným množstvím cukrů nabízí Tučňák želé zdravější alternativu k tradičním sladkostem.

  • Perfektní pro každou příležitost: Ať už plánujete večírek, hledáte originální dárek, nebo si jen chcete pochutnat, Tučňák želé je vždy správnou volbou.

  • Zážitek, který se s nimi pojí: S Tučňák želé si můžete užít nejen skvělou chuť, ale také momenty plné zábavy a radosti.

 


5 Přesvědčivých Důvodů, Proč si Vybrat Tučňák želé:



  • Úžasná chuť: Sladká a osvěžující, každý kousek je plný ovocné chuti.

  • Zábavné tvary: Díky originálnímu designu v podobě tučňáků přináší radost nejen dětem, ale i dospělým.

  • Výživové hodnoty: Optimální obsah cukrů a tuků zajišťuje, že si můžete pochutnat bez výčitek.

  • Velké balení: Díky 1000g balení máte dostatek želé, aby jste se mohli dělit s ostatními.

  • Všestranné použití: Ideální pro party, jako snack během filmové noci nebo jako milý dárek pro vaše blízké.

Objednejte si Tučňák želé dnes a zažijte chuť, která přináší úsměv na tvář a radost do vašeho dne!


 


Složení: glukózový sirup; cukr; vepřová želatina; kyseliny: kyselina citrónová a mléčná; želírující látka: pektiny; aromata; potravinářská barviva ( kurkuma, červená ředkev, červené hrozny, třešeň, světlice barvířská); barvivo: rostlinná uhlíková čerň, karmín, brilantní modř FCF leštící látky: včelí vosk, bílý a žlutý, karnaubský vosk.


Výživové údaje na 100g: Energie: 1427kJ/336kcal; Tuky: 0,1g - z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1g; Sacharidy: 78g - z toho cukry: 51g; Bílkoviny: 4,3g; Sůl: 0,20g.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika . Chraňte před teplem a vlhkem.Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu.