Obrázek Plná velikost

148 - Kravička želé1000g

148

Nový produkt

159 Kč s DPH

--0 Kč

s DPH

Popis produktu

Kravička Želé 1000g – chuť, která vás vrátí do dětství!
Zpříjemněte si každý den s náramně roztomilými a neodolatelně chutnými Kravičkami želé! Každý kousek této ovocné cukrovinky je dokonalou harmonií chutí, která osloví nejen děti, ale i dospělé. Kravička želé, to je 1000 gramů čisté radosti ve formě měkkých, želatinových cukrovinek. Tyto malé radosti jsou ideální pro oslavy, jako pochoutka při sledování filmů nebo prostě jen jako sladký moment během dne.


 


Proč si vybrat Kravičku Želé?



  • Nostalgická chuť – Kravička želé přináší chuť, která vás nostalgicky zavede zpět do bezstarostných dětských let.

  • Ideální na sdílení – S balením o hmotnosti 1000g je dostatek Kraviček želé pro celou rodinu nebo partu přátel.

  • Energetický zdroj – S 338 kcal na 100g poskytují tyto želé cukrovinky energii, kterou během dne potřebujete.

  • Nízký obsah tuků – S pouhými 0,2g tuků na 100g je toto sladké potěšení lehkým způsobem, jak si dopřát něco dobrého bez pocitu viny.

  • Pestrá ovocná chuť – Každá Kravička želé je plná bohaté ovocné chuti, která rozzáří vaše chuťové pohárky!

Nepromeškejte příležitost zažít tyto jedinečné chvíle s Kravičkou želé. Ať už plánujete rodinný večer, party s přáteli nebo si jen chcete zpříjemnit den, Kravička želé je tu, aby vám dodala chuťový zážitek, který nezapomenete. Objednejte ještě dnes a nechte se unášet vlnou sladkého potěšení!


 


Složení: glukózový sirup; cukr; sušené odstředěné mléko (6%); želatina; kyseliny: kyselina citrónová a mléčná; želírující látka: pektin; aroma; potravinářská barviva (černý bez, černý rybíz, černá mrkev, kurkuma, citron, světlice barviřská, sirup z karamelizovaného cukru); leštící látky: včelí vosk, bílý a žlutý, karnaubský vosk.


Výživové údaje na 100g: Energie * Energia * Energia 1437kJ/338kcal; Tuky * tuky * zsír 0,2g - z toho nasycené/nasýtené mastné kyseliny * amelyböl telített zsírsavak 0,2g; Sacharidy * szénhidrát 77g - z toho cukry * od kojih šećeri 49g; Bílkoviny * bielkoviny * fehérje 6g; Sůl * soľ * só 0,20g.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika . Chraňte před teplem a vlhkem