Akční cena! Obrázek Plná velikost

149 - Multi mix želé 500g

149

Nový produkt

149 Kč s DPH

-0 Kč

149 Kč s DPH

Popis produktu

Ochutnejte radost s každým soustem – Multi Mix Želé 500g!
Představujeme vám Multi Mix Želé, dokonalou směs lahodných ovocných chutí v jednom balení! Každé želé je pečlivě připraveno, aby vám přineslo nezapomenutelný zážitek plný sladkých momentů. S hmotností 500 gramů je tento mix ideální pro sdílení s rodinou a přáteli nebo pro chvíle, kdy si chcete jednoduše pochutnat na něčem sladkém.


Proč si vybrat Multi Mix Želé? Naše želé nejenže skvěle chutná, ale je také vyrobeno z kvalitních surovin. Při výrobě dbáme na to, aby každé želé obsahovalo jen ty nejlepší přírodní aromata. Díky tomu je každé kousnutí plné intenzivních a autentických ovocných chutí.


 


5 důvodů, proč si zamilujete Multi Mix Želé:



  • Exploze ovocných chutí – Každý kousek želé vám přinese intenzivní chuť vybraného ovoce.

  • Perfektní pro sdílení – Díky velkému balení je ideální pro večírky, rodinné oslavy nebo jako snack k filmu.

  • Výživově vyvážené – Nízký obsah tuků a umírněné množství cukru činí z Multi Mixu želé vhodnou volbu pro malé i velké mlsouny.

  • Bez umělých barviv – Používáme pouze přírodní aromata, což znamená, že barvy a chutě jsou čistě přírodní.

  • Výtečný poměr cena/výkon – Nabízíme vám skvělou chuť a kvalitu za cenu, která je dostupná pro každého.

Nechejte se unášet vlnou neodolatelných ovocných chutí a dopřejte si Multi Mix Želé už dnes. Je to ten pravý způsob, jak zpříjemnit den sobě nebo svým blízkým. Objednejte nyní a zažijte chuťový festival, na který jen tak nezapomenete!


 

Složení: glukozový sirup, cukr, vepřová želatina, kyseliny: kyselina citronová, kyselina mléčná, kyselina jablečná. Modifikovaný bramborový škrob, SUŠENÉ ODSTŘEDĚNÉ MLÉKO, zvlhčující látka: sorbitol, potravinová barviva ( černý bez, černý rybíz, mrkev, ředkev, kurkuma, spirulina, světlice barvířská, citrón, sirup z karamelizovaného cukru): aromata, regulátory kyselosti: citronany vápenaté, jablečnan sodný, želírující látka: pektiny, barvivo: kurkumin, karmín, brilantní modř FCF, leštící látky: včelí vosk, bílý a žlutý, karnaubský vosk.

Nutriční hodnoty: Multi Mix Želé je také skvělou volbou pro ty, kteří dbají na svůj příjem energie. S energetickou hodnotou 1430 kJ/337 kcal na 100 g, sacharidy 77 g (z toho cukry 48 g), bílkovinami 5,4 g a minimálním množstvím tuků (0,1 g) a soli (0,20 g), je to ideální snack pro každodenní požitkářské chvíle bez výčitek.


Chraňte před teplem a vlhkostí.

Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika