Akční cena! Obrázek Plná velikost

156 - Kokosové oplatky 340g (20ks x 17g)

156

Nový produkt

Jednotlivě balené

Podrobnosti

139 Kč s DPH

-0 Kč

139 Kč s DPH

Popis produktu

Objevte Chuť Ráje s Našimi Kokosovými Oplatkami!
Představujeme Vám jedinečný zážitek pro Vaše chuťové buňky – Kokosové oplatky! Tyto lahodné oplatky s krémovou kokosovou náplní, obalené v bohaté kakaové polevě a posypané svěžím kokosem, jsou ideální volbou pro každého milovníka exotických chutí. Každý kousek je pečlivě vyroben s důrazem na kvalitu a chuť, což z nich dělá perfektní svačinu k čaji či kávě, ale i luxusní pochoutku pro Vaše slavnostní chvíle.


Naše kokosové oplatky nejsou jen neobyčejně chutné, ale také zdrojem energie. S obsahem 2308 kJ/554 kcal na 100 gramů vám dodají potřebný výkon pro vaše denní aktivity. Obsahují 35g tuků, včetně 26g nasycených mastných kyselin, což zajistí dlouhodobý pocit sytosti. S 55g sacharidů, z toho 34g cukrů, vás rychle nabijí energií, zatímco 4,4g vlákniny podpoří vaše trávení. Navíc, každá porce nabízí 200 µg kyseliny listové, což pokrývá 100% denní referenční hodnoty příjmu.


 


Proč si vybrat naše Kokosové Oplatky?



  • Autentická Chuť Kokosu: Užijte si neodolatelnou kombinaci křupavých oplatek, krémové náplně a luxusní polevy, které společně vytvářejí dokonalou chuťovou harmonii.

  • Energetický Zdroj: Nabijte se energií s každým kouskem, který je plný nutričních hodnot a poskytne vám dostatek energie na celý den.

  • Ideální pro Každou Příležitost: Ať už hledáte něco k snídani, svačinu do práce, nebo sladký doplněk k večerní relaxaci, naše oplatky jsou vždy skvělou volbou.

  • Zdroj Kyseliny Listové: Každá porce pokrývá 100% denní potřeby kyseliny listové, což je důležité pro zdraví vašeho srdce a celkovou vitalitu.

  • Křupavý Zážitek: Dopřejte si jedinečný křupavý požitek při každém soustu, který rozproudí vaše smysly a zaplní vás pocitem radosti.

Nechejte se unášet jedinečnými chuťovými dobrodružstvími s našimi Kokosovými Oplatkami. Vyzkoušejte je již dnes a zjistěte, proč jsou favoritem mezi gurmány po celém světě!


 


Složení: kakaová poleva 30% (cukr, rostlinný tuk/palmojádrový, palmový,shea/,kakao se sníženým obsahem tuku 14,3%, sušená SYROVÁTKA,emulgátory/lecitiny,polyglycerylpolyricinoleát/,aromata) rostlinný tuk (palmový, shea), cukr, kukuřičný škrob, strouhaný kokos 8%, bramborový škrob,sušená SYROVÁTKA,kukuřičná mouka,pohanková mouka, sušené MLÉKO odstředěné,zahušťovadlo(guma,guar),aroma, kypřicí látky (uhličitany sodné a amonné) emulgátor (lecitiny), pražené ARAŠÍDY, kyselina listová. Obsahuje LEPEK . Může obsahovat SKOŘÁPKOVÉ PLODY,SÓJU,VEJCE a SEMENA SEZAMU.


Výživové údaje na 100g: Energie2308kJ/554kcal, Tuky 35g z toho nasycené mastné kyseliny 26g,Sacharidy 55g z toho cukry 34g,Vláknina 4,4g,Bílkoviny3,4g,Sůl 0,22 g:Kyselina listová 200 µg(100%denní referenční hodnota příjmu)


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika Skladujte v suchu, chrańte před teplem