Akční cena! Obrázek Plná velikost

157 - Polomáčené mléčné sušenky 432g (12ks x 36g)

157

Nový produkt

Jednotlivě balené

Podrobnosti

139 Kč s DPH

-0 Kč

139 Kč s DPH

Popis produktu

Nenechte si ujít chuťový zážitek s Polomáčenými mléčnými sušenkami 432g!
Představujeme vám naše Polomáčené mléčné sušenky, které jsou pravým symbolem dokonalého spojení chutného sušenkového těsta a bohaté kakaové polevy. Každý kousek je pečlivě namáčen, aby zachytil esenci pravého kakaa, které dodává sušenkám nezapomenutelný charakter a neodolatelnou chuť.

Tyto sušenky jsou ideálním doplňkem k vaší ranní kávě, odpolednímu čaji nebo jako svačina kdykoli během dne. Uspořádány v praktickém balení po 12 kusech, každý o váze 36g, poskytují výbornou příležitost k sdílení s rodinou a přáteli nebo k pohodlnému skladování.

 

Proč si vybrat naše Polomáčené mléčné sušenky?


  • Lahodná chuť: Kombinace měkké sušenky a bohaté kakaové polevy vytváří neodolatelný chuťový zážitek.

  • Energeticky bohaté: S energetickou hodnotou 504 kcal na 100g zůstanete nabiti energií po delší dobu.

  • Výhodné balení: 12 samostatně balených sušenek zaručuje, že máte vždy po ruce čerstvou a chutnou svačinu.

  • Univerzální použití: Ideální jako svačina do školy, práce nebo na výlety.

  • Kvalitní ingredience: Používáme pouze vybrané suroviny, abychom zajistili výjimečnou chuť a kvalitu našich sušenek.

Zkuste Polomáčené mléčné sušenky ještě dnes a nechte se unést jejich skvělou chutí a texturou. Váš chuťový svět bude obohacen o nový rozměr, který si zamilujete od prvního sousta!


 

Složení: PŠENIČNÁ MOUKA, kakaová poleva 20% (cukr, rostlinný tuk/palmojádrový, palmový, shea/, kakao se sníženým obsahem tuku 14,3%, sušená SYROVÁTKA, emulgátory/ lecitiny, polyglycerylpolyricinoleát/, aromata), rostlinný tuk (rostlinné tuky palmové, rostlinný olej řepkový, emulgátory/mono- a diglyceridy mastných kyselin, lecitiny/, konzervant/kyselina sorbová/, regulátor kyselosti/kyselina citronová/), cukr, glukózový sirup, sušený VAJEČNÝ žloutek, kypřící látky (uhličitany amonné a sodné), aromata.

Může obsahovat ARAŠÍDY, SKOŘÁPKOVÉ PLODY, SEMENA SEZAMU a SÓJU.

Nutriční hodnoty, které stojí za zmínku: Každých 100g těchto sušenek vám nabízí energii 504 kcal, což je dostatek energie pro vaše každodenní dobrodružství. Obsahují 23g tuků, včetně 11g nasycených mastných kyselin, které dodávají sušenkám jejich bohatou texturu a chuť. S 66g sacharidů, z toho 28g cukrů, jsou skvělým zdrojem rychlé energie. Navíc, díky obsahu 7g bílkovin podporují udržení svalové hmoty.


Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika