Obrázek Plná velikost

163 - RETRO - arašídy pražené solené 400g

163

Nový produkt

49 Kč s DPH

--0 Kč

s DPH

Popis produktu

Objevte chuťový poklad v každém křupnutí s RETRO - arašídy pražené solené 400g!
Návrat k pravým chuťovým kořenům je tu! RETRO arašídy pražené solené jsou více než jen snack. Jsou to kousky nostalgie, které si nyní můžete dopřát kdykoliv během dne. Naše arašídy jsou pečlivě vybírány a praženy k dokonalosti, aby Vám přinesly ten nejlepší možný chuťový zážitek. Jejich bohatá, slaná chuť je zvýrazněna jemným solením, které podtrhuje přirozenou sladkost arašídů a dodává jim neodolatelný rozměr.


S RETRO arašídy se můžete spolehnout na kvalitu a chuť, která osloví každého. Jsou ideální jako energetický snack během dne, skvěle doplní večerní posezení s přáteli nebo poslouží jako zdravější alternativa k sladkostem při sledování oblíbeného filmu. Navíc, díky praktickému balení, můžete mít tyto chutné arašídy vždy při ruce.


 


Proč si vybrat RETRO arašídy pražené solené?



  • Vysoký obsah bílkovin: S 26g bílkovin na každých 100g jsou arašídy skvělým zdrojem energie a pomáhají při budování a udržení svalové hmoty.

  • Bohaté na tuky: Obsahují 53g tuků, včetně zdravých nenasycených mastných kyselin, které jsou důležité pro správnou funkci těla.

  • Nízký obsah cukru: S pouze 3.3g cukru na 100g jsou tyto arašídy ideální volbou pro ty, kdo sledují příjem cukru.

  • Chuť, která vás vrátí v čase: Autentická, tradiční chuť, která přináší vzpomínky na dětství a nepřekonatelné rodinné chvíle.

  • Univerzálnost: Arašídy můžete použít nejen jako snack, ale i jako zpestření salátů, domácích pečiv nebo jako základ pro vlastní arašídovou omáčku.

Nechte se unést chuťovou vlnou, která osvěží váš den. Objednejte si RETRO - arašídy pražené solené ještě dnes a objevte, proč milovníci arašídů nedají na tuto značku dopustit!


 


Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením


Složení: arašídy loupané pražené 98 %, sůl 1,5 %, rostlinný řepkový olej 0,5 %


Průměrné výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 2581 kJ (624 kcal) Tuky 53,0 g z toho nasycené mastné kyseliny 10,0 g Sacharidy 16,0 g z toho cukry 3,3 g Bílkoviny 26,0 g Sůl 1,5 g


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika