Obrázek Plná velikost

164 - Mandle Uzené pražené solené 500g

164

Nový produkt

159 Kč s DPH

--0 Kč

s DPH

Popis produktu

Objevte chuť, která vás zavede přímo k mistrovskému zážitku s našimi Mandlemi Uzené pražené solené 500g!
Představujeme vám náš exkluzivní produkt – Mandle Uzené pražené solené 500g, které jsou skutečným kulinářským skvostem pro všechny gurmány a milovníky kvalitních pochutin. Tyto mandle nejsou jen obyčejným snackem, ale skvělou volbou pro ty, kdo chtějí spojit lahodnou chuť s vyváženou stravou.


Naše mandle jsou opatrně praženy k dokonalosti, což zaručuje jejich krásně zlatavou barvu a křupavost, která je tak příjemná na první kousnutí. Uzená příchuť dodává tomuto snacku jedinečný charakter, který rozproudí vaše chuťové buňky a přinese nevšední gastronomický zážitek. Solení pak završuje celkovou harmonii chutí.


Díky pečlivému výběru surovin a kontrolovanému procesu pražení jsme schopni garantovat, že každé jádro je plné chuti a kvality. Navíc, mandle jsou známé svými pozitivními účinky na zdraví. Obsahují zdravé tuky, bílkoviny a jsou zdrojem energie, které pomáhají udržovat váš organismus v kondici a podporují srdce a cévy.


 


Proč si vybrat právě naše Mandle Uzené pražené solené 500g?



  • Unikátní chuťový zážitek – Užijte si kombinaci dokonale pražených mandlí s uzenou a solenou chutí, která je doslova neodolatelná.
  • Vysoký obsah bílkovin – S 19,9 g bílkovin na 100g je tento produkt ideální pro podporu svalové hmoty a regeneraci.
  • Zdroj energie – Energická hodnota 628,4 kcal na 100g vám dodá dostatek energie během celého dne.
  • Přirozeně zdravé tuky – Obsahuje 52,9 g tuků, z čehož pouze 4,3 g jsou nasycené mastné kyseliny, což přispívá k celkovému zdraví a dobře fungujícímu metabolismu.
  • Perfektní snack – Ideální pro svačinu během dne, na výlety nebo jako zdravé pohoštění pro návštěvy.

Připravte se na to, že vaše chuťové buňky zažijí pravou revoluci. Už žádné nudné snacky! S našimi Mandlemi Uzené pražené solené si každé sousto užijete s plnými doušky. Objednejte si ještě dnes a přesvědčte se, že kvalita a chuť jdou ruku v ruce!


 


Složení: pražená jádra mandlí 96 %, směs koření kouřové aroma 2 % (E621, sůl, maltodextrin, E 504, aroma – obsahuje aler-gen: sója, mléko, lepek, celer); rostlinný řepkový olej 1,6 %, sůl 0,4 %. skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením


Průměrné výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 2628,4 kJ (628,4 kcal) Tuky 52,9 g z toho nasycené mastné kyseliny 4,3 g Sacharidy 18,0 g z toho cukry 4,1 g Bílkoviny 19,9 g Sůl 1,6 g


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika