Obrázek Plná velikost

165 - Studentská směs 500g

165

Nový produkt

89 Kč s DPH

--0 Kč

s DPH

Popis produktu

Studentská směs 500g – Energetická bomba pro každého studenta!
Potřebujete rychlý a zdravý způsob, jak doplnit energii během studia nebo dlouhých přednášek? Studentská směs 500g je ideální volbou pro každého, kdo hledá chutný a vyvážený zdroj energie. Tato jedinečná kombinace ořechů a sušeného ovoce vám dodá potřebnou energii a zároveň poslouží jako skvělý zdroj vitamínů a minerálů.


Naše studentská směs obsahuje vybrané rozinky, arašídy, kešu ořechy, zlaté JUMBO rozinky, klikvu a mandle, které jsou pečlivě vybrány a smíchány, aby vám poskytly nejen skvělou chuť, ale i vše potřebné pro vaši studijní výkonnost. S takovou směsí už vám nic nezabrání dosáhnout akademických úspěchů s úsměvem na tváři!


 


Proč si vybrat naši Studentskou směs?



  • Vysoce energetický snack - S energií 628,4 kcal na 100g vám naše směs poskytne dostatek energie pro vaše studijní sezení nebo aktivní odpočinek.

  • Bohatství na bílkoviny a zdravé tuky - Obsahuje 19,9 g bílkovin a 52,9 g tuků, které jsou esenciální pro správnou funkci těla a rozvoj mozku.

  • Přirozený zdroj vitamínů a minerálů - Ořechy a sušené ovoce jsou přírodní zdroje mnoha vitamínů a minerálů, které jsou klíčové pro udržení dobrého zdraví.

  • Bez přidaných umělých barviv a konzervantů - V naší směsi naleznete pouze přírodní ingredience bez zbytečných přísad.

  • Skvělý chutný a praktický snack - Máte hlad mezi přednáškami nebo jen potřebujete rychlé občerstvení? Naše směs je snadno přenosná a ihned připravena k jídlu.

Objednejte si Studentskou směs ještě dnes a zažijte, jak může být studium energičtější a chutnější!


 


Složení: Rozinky 37 %, (rozinky, rostlinný slunečnicový olej), arašídy pražené 26 %, kešu ořechy 10 %, rozinky zlaté JUMBO 10 % (rozinky, rostlinný slunečnicový olej, konzervant: oxid siřičitý) klikva velkoplodá 7 % (klikva velkoplodá, cukr, rostlinný slunečnicový olej), mandle 5 %, jádra lískových ořechů 5 %. Procenta složek směsi se můžou z výrobních důvodu lišit.


Průměrné výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1855,9 kJ (444,4 kcal) Tuky 23,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 4,1 g Sacharidy 49 g z toho cukry 35,7 g Bílkoviny 11,8 g Sůl 0 Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika