Obrázek Plná velikost

167 - MIX ořechů pražených nesolených 400g

167

Nový produkt

129 Kč s DPH

--0 Kč

s DPH

Popis produktu

Objevte dokonalou harmonii chuti s naším MIXem ořechů pražených nesolených 400g!
Představujeme vám perfektní kombinaci pečlivě vybraných ořechů, které vás okouzlí svou přirozenou chutí bez přidané soli. Naše směs zahrnuje rovnoměrné díly arašídů, mandlí, lískových jader a kešu ořechů, vše pražené k dokonalosti, aby se uvolnila jejich plná chuť a aroma.


Tento MIX je ideální pro ty, kteří hledají zdravou a chutnou svačinu, která je zároveň bohatá na živiny. Všechny ořechy jsou bohaté na bílkoviny a zdravé tuky, které přispívají k pocitu sytosti a podporují dlouhodobou energii. Navíc, absence soli a nízký obsah cukru z něj činí ideální volbu pro každého, kdo dbá na zdravý životní styl.


Díky své univerzálnosti je náš MIX skvělým doplňkem do vaší kuchyně. Můžete jej přidat do ranní ovsené kaše, použít jako chutný topping na salát nebo jen tak mlsat přímo z balení. Bez ohledu na to, jak se rozhodnete MIX konzumovat, vždy vás zasytí kvalitou a chutí.


 


5 klíčových benefitů našeho MIXu ořechů pražených nesolených:



  • Přirozeně zdravé tuky: Obsahuje 53g tuků na 100g, převážně nenasycených, které jsou prospěšné pro srdce a cholesterol.

  • Bohatý zdroj bílkovin: S 21g bílkovin na 100g pomáhá MIX udržet vaše svaly silné a regenerované.

  • Nízký obsah soli a cukrů: S 0g soli a pouze 4,5g cukrů na 100g je ideální volbou pro každého, kdo se snaží omezit příjem těchto složek.

  • Všestranné použití: Skvělé jako svačina, do salátů, kaší či jako zdravý topping na různá jídla.

  • Sytost bez přidaných látek: Bez přidané soli a s přirozenými ingrediencemi poskytuje dlouhotrvající pocit sytosti.

Kupte si náš MIX ořechů pražených nesolených a užijte si chuť, která je nejen skvělá, ale i dobrá pro vaše tělo!


 


Složení: arašídy pražené 25 %, mandle pražené 25 %, lísková jádra pražená blanšírovaná 25 %, kešu ořechy pražené 25 % (kešu ořech 99,5 %, rostlinný řepkový olej 0,5 %). Procenta složek směsi se můžou z výrobních důvodu lišit.


Průměrné výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 2568 kJ (621 kcal) Tuky 53 g z toho nasycené mastné kyseliny 7,6 g Sacharidy 20 g z toho cukry 4,5 g Bílkoviny 21 g Sůl 0 g Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika