Obrázek Plná velikost

169 - Nugeta arašídová 42gx 12ks

169

Nový produkt

129 Kč s DPH

--0 Kč

s DPH

Popis produktu

Představujeme Nugeta arašídová – chuťový zážitek
Objevte chuť pravého potěšení s Nugeta arašídovou pomazánkou, která přináší neodolatelnou kombinaci chutí a textur. Každý 42g sáček je plný bohaté, krémové a úžasně hladké arašídové lahůdky, která je perfektní pro každodenní momenty radosti. Ať už jste doma, v práci nebo na cestách, Nugeta arašídová je ideální společníkem pro vaše snackové chvilky.


 


Proč si vybrat Nugeta arašídová pomazánka?



  • Pohodlí a praktičnost: Každé balení obsahuje 12 sáčků po 42g, což zajišťuje, že vaše oblíbená pochoutka bude vždy po ruce, kdykoliv dostanete chuť na něco sladkého a uspokojivého.

  • Vyvážená chuť: Nugeta arašídová není jen obyčejná pomazánka, je to symfonie chutí, kde sladkost dokonale harmonizuje s arašídovým podtónem, poskytující tak každý den malé potěšení pro vaše chuťové buňky.

  • Nutriční hodnoty: S 9,9g bílkovin na 100g a přirozeným obsahem vlákniny (4,1g na 100g), je tato pomazánka vyváženým zdrojem energie, který vám pomůže zůstat aktivní během celého dne.

  • Univerzálnost použití: Nugeta arašídová se skvěle hodí jako doplněk k vašemu rannímu pečivu, jako tajný ingredience do vašich smoothie, nebo prostě jako rychlý snack přímo z sáčku.

  • Bez přidané soli a s minimálním množstvím nasycených mastných kyselin (6,9g na 100g): Tato arašídová pomazánka je vytvořena s ohledem na zdravý životní styl, což ocení každý, kdo dbá na vyváženou stravu.

 


Proč zvolit právě Nugeta arašídová pomazánka?
Nugeta arašídová pomazánka je nejen chutná, ale i praktická a zdraví prospěšná. Je to produkt, který spojuje radost a zdraví v každém sáčku, a který by neměl chybět v žádné domácnosti. Vychutnejte si ji na toastu, v cereliích, ve jogurtu nebo prostě samotnou – každé sousto je zážitek. Dopřejte si Nugeta arašídová a objevte chuť, která obohatí váš den!


 


Složení: cukr, ARAŠÍDY 31%, rostlinné tuky(palmový, Shea) LAKTÓZA, sušená MLÉČNÁ SYROVÁTKA, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátory: (Sójový lecitin, polyglycerylpolyricinoleát), aromata. Může obsahovat SKOŘÁPKOVÉ PLODY a SÓJU.


Výživové údaje na 100g: Energie:2152kJ/512kcal, Tuky 26,7g, z toho nasycené mastné kyseliny 6,9g, Sacharidy 56,6g z toho cukry 56,6g vláknina 4,1g, bílkoviny 9,9g, Sůl 0,09g


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika