Akční cena! Obrázek Plná velikost

170 - Kešu jádra pražená SOLENÁ 400g

170

Nový produkt

149 Kč s DPH

-0 Kč

149 Kč s DPH

Popis produktu

Objevte chuťový ráj s Kešu jádry praženými SOLENÝMI 400g
Ponořte se do světa neodolatelné chuti s našimi praženými solenými kešu jádry. Tento luxusní pochoutka je pečlivě pražena do zlatova a následně jemně osolena, aby si zachovala svou přirozenou křupavost a zároveň nabídla dokonale vyváženou chuť, která potěší každého milovníka oříšků.


Naše kešu jádra nejsou jen obyčejnou svačinou. Jsou skutečným zdrojem energie a zdraví prospěšných látek. S obsahem 46g tuků, převážně zdravých nenasycených, 19,2g bílkovin na 100g produktu, a přiměřeným množstvím sacharidů, jsou ideální volbou pro každého, kdo hledá nutričně bohatou a chutnou alternativu k běžným snackům.


Jedinečný proces pražení zvýrazňuje přirozenou chuť kešu a dodává jim nezaměnitelný aroma. Jejich slaná nota pak přináší dokonalou chuťovou harmonii. Ať už je budete podávat jako elegantní předkrm, využívat jako zdravou svačinu během dne nebo je přidávat do vašich oblíbených receptů, vždy dodají jídlu ten pravý šmrnc.


 


5 přesvědčivých důvodů, proč si vybrat Kešu jádra pražená SOLENÁ:



  • Vysoký obsah bílkovin: S 19,2g bílkovin na 100g, kešu jádra jsou skvělým zdrojem energie a pomáhají při budování a regeneraci svalů.

  • Zdroj zdravých tuků: Obsahují 46g tuků, z toho převážně zdravých nenasycených mastných kyselin, které jsou klíčové pro udržení dobrého zdraví srdce a cév.

  • Chuťová dokonalost: Perfektně vyvážená slanost s jemným pražením zaručuje nezapomenutelný chuťový zážitek.

  • Univerzální použití: Ideální jako zdravý snack, skvělé do salátů nebo jako kreativní přísada do vaření a pečení.

  • Bez přidaných umělých látek: Naše kešu jádra jsou 100% přírodní, bez zbytečných přídavků a konzervantů, což je činí bezpečnou a zdravou volbou pro vás i vaši rodinu.

Zakupte si Kešu jádra pražená SOLENÁ 400g dnes a dopřejte si snack, který je stejně výživný jako delikátní. Váš chutě budou vděčné!


 


Složení: jádra kešu ořechů pražená 98 %, sůl 1,5 %, rostlinný řepkový olej 0,5 %


Výživové údaje na 100g: Energie:2479kJ/597kcal, Tuky 46g, z toho nasycené mastné kyseliny 8,5g, Sacharidy 27g z toho cukry 5,8g, bílkoviny 19,2g, Sůl 1,5g


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika