Obrázek Plná velikost

171 - Mandle jádra pražená HOŘČICE 500g

171

Nový produkt

169 Kč s DPH

--0 Kč

s DPH

Popis produktu

Objevte jedinečnou chuť: Mandle jádra pražená HOŘČICE 500g!
Představujeme vám neodolatelnou pochoutku, která překvapí vaše chuťové buňky netradiční kombinací! Naše Mandle jádra pražená HOŘČICE vám nabízí perfektní rovnováhu mezi slaným a jemně pikantním dobrodružstvím. Připravené z pečlivě vybíraných mandlí, které jsou pražené k dokonalosti a ochucené prvotřídní hořčicí, tento snack si zamilujete od prvního ochutnání.


 


Proč si vybrat právě naše Mandle jádra pražená HOŘČICE?



  • Vysoký obsah bílkovin: S 26g bílkovin na 100g produktu jsou naše mandle skvělým zdrojem energie a ideální pro podporu svalového růstu a regenerace.
  • Bohatý zdroj zdravých tuků: Obsahující 46g tuků, z toho pouze 4,2g nenasycených mastných kyselin, přispívají k udržení dobrého zdraví vašeho srdce a cév.
  • Chutný a zdravý snack: S nízkým obsahem cukrů (5,6g na 100g) a bez zbytečných přidaných sladidel, jsou naše mandle ideální volbou pro každého, kdo hledá zdravou a chutnou svačinu.
  • Perfektní pro aktivní životní styl: Díky vysokému obsahu energie (556 kcal na 100g) poskytují naše mandle potřebnou výživu pro váš nabité den.
  • Univerzální použití: Skvělé jako rychlá svačina, součást zdravých receptů nebo jako originální topping na saláty a jiná jídla.

Zkuste Mandle jádra pražená HOŘČICE a dopřejte si kulinářský zážitek, který je nejen chutný, ale i prospěšný pro vaše zdraví. Ideální pro milovníky netradičních chutí a ty, kteří chtějí svůj jídelníček oživit něčím novým a vzrušujícím. Vezměte si je s sebou do práce, na výlety nebo je mějte po ruce doma pro zdravé mlsání během dne. Vaše chuťové buňky i tělo vám poděkují!


 


Složení: Mandle jádra pražená 90%, směs koření s příchutí hořčice 6,5%(v různém poměru: sůl,cukr, hořčičné semínko,cibule,česnek,kurkuma,pepř,aromata,regulátor kyselosti: E262, kyselina citronová), rostlinný řepkový olej 2,5%, sůl 1%.


Výrobek může obsahovat arašídy, jiné skořápkové plody, sezam a lepek. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.Vakuově baleno.


Průměrné výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2297/556 kcal, tuky: 46g z toho nesycené mastné kyseliny: 4,2 g: sacharidy: 17g z toho cukry 5,6 g: bílkoviny: 26g, sůl: 3,3g


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika