Obrázek Plná velikost

172 - Kešu jádra pražená UZENÁ 400g

172

Nový produkt

159 Kč s DPH

--0 Kč

s DPH

Popis produktu

Kešu jádra pražená UZENÁ 400g: Chuťový Zážitek, Který Si Zasloužíte
Představte si dokonalou kombinaci křupavých oříšků a lahodné uzené příchutě. Naše Kešu jádra pražená UZENÁ jsou právě tím pravým delikatesním požitkem, který rozproudí vaše chuťové pohárky a zároveň poskytne výživný základ pro váš každodenní život. Vychutnejte si unikátní chutě těchto pečlivě pražených kešu jader, která jsou navíc solená k dokonalosti s příznačnou uzenou aroma.


Tyto kešu ořechy jsou pražené s použitím speciálních technik, aby bylo dosaženo optimálního uvolnění chutí, zatímco uzená příchuť dodává oříškům neodolatelný rozměr, který je jako stvořený pro vaše chuťové buňky. Ať už hledáte zdravou svačinu ke kávě, nebo chcete obohatit své kulinářské výtvory, naše Kešu jádra pražená UZENÁ jsou dokonalou volbou.


 


Nutriční Profil, Který Podporuje Váš Zdravý Životní Styl: Výživové údaje hrají klíčovou roli v každodenní dietě, a naše kešu jádra jsou na tomto frontě skutečným šampionem. S vysokým obsahem bílkovin (17g na 100g) a zdravými tuky (46g na 100g, z toho 10g nasycených), poskytují tyto ořechy ideální zdroj energie a sycenosti, přičemž udržují vaše tělo v kondici.


Ideální Volba Pro Každou Příležitost: Ať už plánujete večírek, hledáte zdravé občerstvení do práce nebo si jen chcete dopřát něco výjimečného, naše Kešu jádra pražená UZENÁ jsou skvělou volbou pro jakoukoli situaci.


 


5 Přesvědčivých Důvodů, Proč Si Vybrat Naše Kešu Jádra Pražená UZENÁ:



  • Neodolatelná Uzená Chuť: Unikátní uzená příchuť, která vám dodá chuťový zážitek, na který jen tak nezapomenete.

  • Vysoký Obsah Bílkovin: Ideální jako podpora svalové hmoty a celkového zdraví.

  • Zdroj Zdravých Tuků: Pomáhá udržovat dlouhodobou sycenost a podporuje zdraví vašeho srdce.

  • Přirozeně Bezlepkové: Skvělá volba pro jedince s citlivostí na lepek nebo ty, kteří dodržují bezlepkovou dietu.

  • Univerzální Použití: Skvělé jako snack, přídavek do salátů nebo jako originální ingredience do vašich kuchařských specialit.

Objednejte si ještě dnes a zažijte, jak skvělé mohou být kešu jádra, která se stala součástí vašeho jídelníčku!


 


Složení: Jádra kešu ořechů pražená 96,18% (kešu ořech 95,68%, rostlinný řepkový olej 0,5%), směs koření kouřové aroma 1,97% (E621,sul,maltrodextin,E504,aroma-obsahuje alergen:sója,mléko,lepek,celer),rostlinný řepkový olej 1,5 %, sůl 0,35%.


Průměrné výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2462/593 kcal, tuky: 46g z toho nesycené mastné kyseliny: 10g: sacharidy: 28g z toho cukry 5,1 g: bílkoviny: 17g, sůl: 1,6g


Výrobek může obsahovat arašídy, jiné skořápkové plody, sezam. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Vakuově baleno.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika