Obrázek Plná velikost

174 - Párty mix 600g - mix lízátek a bonbonů

174

Nový produkt

159 Kč s DPH

--0 Kč

s DPH

Popis produktu

Představujeme Vám Párty Mix 600g – vaši ultimativní zásobu sladké radosti!
Hledáte dokonalý způsob, jak oslavit životní události nebo jednoduše zpříjemnit běžný den? S Párty Mixem 600g přinášíme do vašeho života tu nejlepší kombinaci oblíbených sladkostí v jedinečném balení! Tato dárková láhev obsahuje směs ikonických sladkostí jako jsou MINIS-Snickers, Mars, Twix, Bounty a Milky Way, vše v praktické 312g balení – ideální pro sdílení nebo jako originální dárek.


Proč si vybrat Párty Mix 600g?
Tento Mix nabízí nejen nálož oblíbených chutí, ale je i skvělým způsobem, jak dodat energii během dne. S energetickou hodnotou 1651KJ/388kcal na 100g, tento mix je ideální pro ty, kteří hledají rychlý a chutný způsob, jak získat energii. Mix neobsahuje tuky a má nízký obsah soli, což jej činí vhodným i pro ty, kdo dbají na vyváženou stravu.


 


Ideální pro každou příležitost
Ať už plánujete narozeninovou oslavu, rodinné setkání nebo jen hledáte perfektní filmovou svačinu, Párty Mix 600g je tou pravou volbou. Všestrannost a oblíbenost značek, které mix obsahuje, zajišťují, že si každý najde to své oblíbené.


 


Pět důvodů, proč si zamilujete Párty Mix 600g:



  • Variabilita a chuť – Pestrá směs vašich oblíbených značek v jednom balení zajišťuje, že každé lízátko nebo bonbón přináší nový chuťový zážitek.

  • Energie na dosah – S vysokým obsahem sacharidů dodá Párty Mix potřebný přísun energie kdykoliv během dne.

  • Ideální jako dárek – Atraktivní dárkové balení činí z Párty Mixu perfektní dárek pro vaše blízké na jakoukoliv příležitost.

  • Bez tuků a s nízkým obsahem soli – Užívejte si bez výčitek; tento mix je bez tuků a obsahuje méně než 0,1g soli na 100g.

  • Snadné sdílení – Balení je navrženo tak, aby bylo snadno sdílitelné s rodinou a přáteli, což z něj činí ideální snack pro každou party.

Nenechte si ujít příležitost osladit si život s Párty Mixem 600g. Objednejte si ještě dnes a zažijte chuťový karneval, který rozzáří každý váš den!


 


Složení: cukr, glukózový sirup, kyselina: kyselina citronová, aromata, jahodový koncentrát, barviva E100, E120, E132, E141, E163.


Skladujte v suchu, chraňte před teplem.


Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1651KJ/388kcal. Tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 96,1g z toho cukry 70g, bílkoviny 0g, sůl<0,1g.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika