Novinka Obrázek Plná velikost

178 - Kokosovo rumové kuličky v hořké čokoládě 400g

178

Nový produkt

119 Kč s DPH

--0 Kč

s DPH

Popis produktu

Sójová kulička s kokosovo-rumovou příchutí v hořké čokoládě
Představujeme Vám jedinečný pochutinařský zážitek - Kokosovo rumové kuličky v hořké čokoládě, které rozproudí vaše chuťové pohárky nádechem exotiky a luxusu. Tento vybraný produkt kombinuje neodolatelnou chuť kvalitní hořké čokolády s lahodnou, jemnou náplní z kokosu a rumu, obalenou v křupavé sójové kuličce. Každé sousto je dokonalým spojením intenzivních chutí a textur, které zaručeně okouzlí každého gurmána.


Naše Kokosovo rumové kuličky jsou vyrobeny pouze z nejkvalitnějších surovin, díky čemuž si můžete být jisti, že každé sousto je plné nejen nezapomenutelných chuťových vjemů, ale i výživy. S obsahem 8,5g bílkovin na 100g a 4,2g vlákniny jsou tyto kuličky nejen chutným, ale i zdravějším způsobem, jak si dopřát něco sladkého.


 


Proč si vybrat Kokosovo rumové kuličky v hořké čokoládě?



  • Exotická chuťová symfonie - Kombinace kokosu a rumu vytváří nezapomenutelný chuťový zážitek.

  • Kvalitní složení - Pouze nejlepší suroviny zaručují vynikající chuť a kvalitu.

  • Zdroj bílkovin a vlákniny - S 8,5g bílkovin a 4,2g vlákniny na 100g, jsou tyto kuličky nejen chutné, ale i prospěšné pro vaše tělo.

  • Ideální pro speciální příležitosti - Ať už překvapujete své blízké, hledáte originální dárek, nebo si jen chcete dopřát luxusní mlsání, tyto kuličky jsou skvělou volbou.

  • Bez přidané soli a s nízkým obsahem sodíku - S pouhými 0,02g soli na 100g jsou tyto kuličky ideální i pro ty, kteří dbají na nízký příjem sodíku.

Nenechte si ujít příležitost zažít tuto chuťovou delicii, která zpříjemní váš den a přinese kousek exotiky přímo na váš stůl. Objednejte si nyní a začněte se těšit na jedinečné chvíle plné chuti!


 


Složení: sójová kulička 60% (cukr, glukózový sirup, SÓJOVÉ vločky 17%, palmový tuk, SÓJOVÁ mouka 10%, řepkový olej, konzervant: kyselina citronová), sušená SYROVÁTKA , sušené MLÉKO, aroma), hořká čokoláda 37% (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku), MLÉČNÝ TUK. emulgátory: lecitiny a polyglycerylpolyricinoleát, přírodní aroma, sušené MLÉKO), cukr, lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka:šelak)


V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 38%.Vedle kakaového másla obsahuje čokoláada rostlinné tuky. Výrobek může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, obilovin obsahujících lepek a sezamu. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.


Výživové údaje na 100g: Energie 1907 kJ/ 455 kcal, Tuky 21g (-z toho nasycené mastné kyseliny 10g), Sacharidy 56g (-z toho cukry 51 g), Vláknina 4,2 g, Bílkoviny 8,5g, Sůl 0,02g.