Obrázek Plná velikost

179 - Lyo maliny v bílé čoko. s malin. práškem 400g

179

Nový produkt

239 Kč s DPH

--0 Kč

s DPH

Popis produktu

MRAZEM SUŠENÉ MALINY V BÍLÉ ČOKOLÁDĚ S MALINOVÝM PRÁŠKEM
Představujeme vám neodolatelnou lahůdku, která spojuje křehkost a svěžest lyofylizovaných malin s hedvábnou hladkostí bílé čokolády, dokončenou nádechem malinového prášku. Naše Lyofylizované maliny v bílé čokoládě s malinovým práškem jsou perfektní symfonií chutí, která osloví každého milovníka sladkého potěšení.


Tato exkluzivní pochoutka je vyrobena z pečlivě vybraných, zralých malin, které jsou posléze mrazem sušeny, aby si zachovaly svou charakteristickou chuť a výživové hodnoty. Poté jsou ponořeny do luxusní bílé čokolády a obaleny jemným malinovým práškem, což dodává každému soustu explosionální chuťový zážitek.


 


Proč si vybrat právě naše lyofylizované maliny v bílé čokoládě s malinovým práškem?



  • Výjimečná chuťová kombinace – Svěžest malin a bohatost bílé čokolády vytvářejí dokonalou harmonii chutí.

  • Ideální jako dárek – Elegantní balení a unikátní chuť dělají z tohoto produktu ideální dárek pro vaše blízké.

  • Zdravější sladkost – Lyofylizace zachovává většinu vitamínů a minerálů, což z malin činí nejen chutný, ale i zdravější snack.

  • Vysoký obsah bílkovin a vlákniny – S 6g bílkovin a 2,8g vlákniny na 100g je toto ideální svačina, která vás zasytí.

  • Bez přidaných konzervantů – Naše maliny jsou zpracovávány bez použití jakýchkoli umělých přísad a konzervantů.

Nenechte si ujít tuto vyjímečnou chuťovou zkušenost, která zpříjemní váš den, osladí vaše chvíle pohody a stane se vaším novým oblíbeným mlsáním. Objednejte si ještě dnes a prožijte sladkou revoluci chutí, kterou přináší naše Lyofylizované maliny v bílé čokoládě s malinovým práškem!


 


Složení: bílá čokoláda 90% (cukr, kakaové máslo, sušené MLÉKO, sušené SMETANA, emulgátor: lecitiny, přírodní vanilkové aroma), mrazem sušené maliny 7%, prášek z mrazem sušených malin 1,2%, leštící směs (tapiokový škrob, cukr, leštící látka, šelak). Výrobek může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů obilovin obsahujících lepek, s´ji a sezamu. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.


Výživové údaje na 100g:  Energie 2491kJ/599kcal, Tuky 42g z toho nasycené mastné kyseliny 26g, Sacharidy 50g z toho cukry 48g, Vláknina 2,8g Bílkoviny 6,0g Sůl 0,13g


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika