Lékořicové kostky Plná velikost

004 - Pedro Lékořicové kostky - 1000g

004

Nový produkt

182 Kč s DPH

Popis produktu

Pedro Lékořicové kostky - 1000g: Sladká Pokušení ve Světě Chutí


Připravte se na kulinářskou jízdu plnou lákavých chutí s Pedro Lékořicové kostky! Tento neobyčejný produkt přináší unikátní kombinaci tradiční lékořice a svěžích ovocných příchutí, které spolu tvoří neodolatelnou harmonii pro vaše chuťové buňky. Každé sousto je plné bohatého aroma a sladkého potěšení, které vás nejen zasytí, ale také okouzlí.


Naše lékořicové kostky jsou vyrobeny z pečlivě vybraných surovin, díky čemuž si můžete být jisti, že s každým kousnutím dostáváte to nejlepší. S balením o hmotnosti 1000g se navíc nemusíte obávat, že byste o tento jedinečný zážitek přišli příliš brzy – je ho dostatek pro vás i vaše blízké!


Není to jen obyčejná sladkost. Pedro Lékořicové kostky jsou ideální pro každou příležitost. Ať už jako pohoštění pro návštěvy, energický snack během dne, nebo jen jako malé potěšení pro sebe, vždy dodají ten pravý sladký moment.




Proč si vybrat Pedro Lékořicové kostky?



  • Bohatá Chuť: Kombinace lékořice a svěžích ovocných příchutí vytváří nezapomenutelný chuťový zážitek.

  • Ideální Balení: Praktické balení 1000g zajišťuje, že vaše zásoby sladkosti vydrží opravdu dlouho.

  • Všestranné Použití: Skvělé jako snack k filmu, na party, k oslavám nebo prostě jen tak pro radost.

  • Kvalitní Složení: Vyrobeno z vybraných surovin, garantující vysokou kvalitu a skvělou chuť.

  • Energetický Boost: S vysokým obsahem sacharidů jsou tyto kostky skvělým zdrojem rychlé energie.

Nechejte se hýčkat každým kousnutím Pedro Lékořicové kostky, které představují dokonalou rovnováhu sladkosti a ovocné svěžesti. Objevte novou dimenzi chuti, která vás zavede daleko za hranice běžného sladkého potěšení. Objednejte si ještě dnes!


 


Složení: cukr,lékořicová složka 33% (cukr, PŠENIČNÁ MOUKA, pitná voda, glukózový sirup,lékořicový extrakt 3,7% ) , shea a kokosový olej, , želatina, kukuřičný škrob, barviva (rostlinná uhlíková čerň,amoniak - sulfitový karamel), emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselin), konzervant (sorban draselný), regulátor kyselosti (kyselina vinná), extrakt světlice barvířské, spirulina koncentrát, aromata anýzová silice,anetol, barviva (karmíny, karoteny). Výrobek obsahuje LEPEK a lékořici.


Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1521/364kcal, tuky 2,7g z toho nasycené mastné kyseliny 1,8g, sacharidy 82,5g z toho cukry 66,8g, vláknina 0,34g, bílkoviny 2 g, sůl 0,05g.


Ilustrační foto (zasíláme balení 5x200g nebo 1000g).


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika