Akční cena! Kyselé Cola lahvičky Plná velikost

038 - Pedro Kyselé Cola lahvičky 1000g

038

Nový produkt

139 Kč s DPH

-0 Kč

139 Kč s DPH

Popis produktu

Pedro Kyselé Cola lahvičky - Chuť, která vás zvedne ze židle!
Připravte se na zážitek, který osloví každého milovníka sladkostí. Pedro Kyselé Cola lahvičky přináší tu pravou colovou chuť v želé formě, která zpříjemní každý váš den. Jsou to nejen sladkosti, jsou to kousky radosti, které si můžete dopřát kdekoli a kdykoli.


Co dělá Pedro Kyselé Cola lahvičky tak výjimečnými? Jsou vyrobené z kvalitních surovin, které zajišťují nezapomenutelný chuťový zážitek. Kyselý povrch lahviček perfektně kontrastuje s bohatou colovou chutí, čímž vytváří dokonale vyvážený chuťový dojem. A s balením o hmotnosti 1000g se můžete podělit s přáteli, nebo si sladké potěšení uchovat jen pro sebe!


 


Přesvědčivé důvody, proč si vybrat Pedro Kyselé Cola lahvičky:



  • Ideální chuťová harmonie - Kyselý obal lahviček v kombinaci s colovým jádrem vám přináší nezapomenutelný chuťový zážitek.

  • Velké balení - S hmotností 1000g je tento produkt ideální pro sdílení s přáteli a rodinou na jakékoli oslavě nebo setkání.

  • Vysoká energetická hodnota - S energetickou hodnotou 1451 kJ/341 kcal vám Pedro Kyselé Cola lahvičky dodají potřebnou energii během dne.

  • Nízký obsah tuků a bílkovin - Obsahují jen 0,1g tuků a 3,7g bílkovin, což činí z těchto želé lahviček lehkou volbu pro vaše sladké chvilky.

  • Dlouhodobá svěžest - Díky pečlivému zpracování a kvalitním surovinám si Pedro Kyselé Cola lahvičky uchovávají svou svěžest a chuť po dlouhou dobu.

Nenechte si ujít možnost zakusit tu pravou colovou chuť v netradiční želé formě. Pedro Kyselé Cola lahvičky - protože každý den si zaslouží trochu více radosti!


 


Složení: glukózový sirup, cukr, voda, modifikovaný škrob, želatina, koncentrát šťávy z hroznového vína 1,25%*, regulátor kyselosti (kyselina citronová), kyseliny (kyselina mléčná a fumarová), barviva: E150d, aromata. (*1,25% ovocného koncentrátu = 5% ovocné šťávy)


Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1451 kJ/341kcal, tuky 0,1g - z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 80,2 g - z toho cukry 50,3 g, bílkoviny 3,7, sůl 0,05g.


Uchovejte v chladu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika