Jahodové sny - jemné želé Plná velikost

043 - Pedro Jahodové sny - jemné želé 1000g

043

Nový produkt

139 Kč s DPH

Popis produktu

Pedro Jahodové Sny - Jemné Želé
Objevte kouzlo pravé ovocné chuti s Pedro Jahodovými sny, jemným želé, které vám přinese sladký zážitek plný nevšedních chutí a vůní. Tento lahodný produkt je skvělou volbou pro každého, kdo si chce dopřát kousek radosti, ať už během dne nebo jako zaslouženou pochoutku po večeři.


Pedro Jahodové sny jsou vyrobeny z pečlivě vybraných surovin, aby zajistily nejlepší možnou chuť. S každým soustem se do vaší chuti vkrádá smyslná jahodová esence, která je vyvážená a nikdy příliš sladká. Nechte se unést tímto dokonale jemným želé, jehož každá porce obsahuje optimální množství energie a nutričních hodnot.


 


Proč si vybrat Pedro Jahodové sny - Jemné Želé?



  • Výbuch Jahodové Chuti: Každé želé je nabitý autentickou a intenzivní jahodovou příchutí, která zanechá trvalý dojem na vašich chuťových pohárcích.

  • Perfektní Textura: Dokonale jemná a měkká textura, která se rozplývá v ústech, poskytuje nezapomenutelný chuťový zážitek.

  • Ideální pro Zdravý Životní Styl: S nízkým obsahem tuků a bez přítomnosti nasycených mastných kyselin je toto želé ideální volbou pro každého, kdo dbá na zdravou stravu.

  • Vysoký Obsah Sacharidů: Nabíjí vaše tělo energií, kterou potřebuje pro aktivní životní styl.

  • Snadno Přenosné Balení: Praktické balení o hmotnosti 1000g je ideální pro sdílení s rodinou a přáteli, nebo pro osobní požitek.

Zpříjemněte si den s Pedro Jahodovými sny - jemným želé, a objevte, jak může být každý okamžik trochu sladší a chutnější.


 


Složení: glukózový sirup,cukr, voda, želatina, koncentrát šťávy z hroznového vína 1,25%*, regulátor kyselosti (kyselina citronová), zahušťovadlo (pektin), barviva (bezinkový koncentrát), aromata. (*1,25% ovocného koncentrátu = 5% ovocné šťávy).


Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1473kJ/347kcal, tuky 0,1g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 81,6g z toho cukry 55,6 g, bílkoviny 3,8g, sůl 0,03g.


Uchovejte v chladu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika