Akční cena! Želé hadi Plná velikost

010 - Pedro želé hadi 1000g

010

Nový produkt

139 Kč s DPH

-0 Kč

139 Kč s DPH

Popis produktu

Objevte rozkošné Pedro želé hady – chuťový zážitek, který si zamilujete!
Hledáte dokonalou pochoutku, která okouzlí vaše chuťové buňky a přitom je zábavná? Pedro želé hadi jsou tím pravým řešením! Tyto ovocně želé hadi vám nabízejí nejen nezapomenutelný chuťový zážitek, ale také zábavu při každém kousnutí. S hmotností 1000g je to ideální balení pro sdílení s přáteli a rodinou nebo pro oslavu jakékoliv příležitosti.


Každý had je vyroben s láskou a pečlivostí, přičemž kladen důraz na harmonii chutí a kvalitu. Bez ohledu na to, zda máte rádi sladké, nebo hledáte něco s ovocným nádechem, Pedro želé hadi vás nikdy nezklamou. Díky své živé a atraktivní barvě jsou také skvělou dekorací pro každý stůl.


 


Proč si vybrat Pedro želé hady?



  • Přímočará pochoutka - bez zbytečných tuků, s minimem nasycených mastných kyselin a s vysokým obsahem sacharidů pro rychlou energii.

  • Ovocné chutě, které milujete - každý had vás osvěží jinou, bohatě ovocnou příchutí.

  • Velké balení pro společné chvíle - s 1000g balením máte dostatek želé hadů na oslavu nebo jako snack pro návštěvy.

  • Nízký obsah soli - s pouhými 0,03g soli na 100g jsou Pedro želé hadi vhodnou volbou pro ty, kteří dbají na nízký příjem soli.

  • Zábavný tvar, který baví - nejen děti, ale i dospělí ocení zábavný tvar hadů, který dodává na radosti při konzumaci.

Nenechte si ujít tyto fantastické Pedro želé hady, které přinášejí radost a sladkost do každého dne. Objednejte si je nyní a zpříjemněte si chvíle s rodinou a přáteli. Věříme, že jednou ochutnáte, nebudete chtít jiné!


 


Složení: glukózový sirup, cukr, voda, želatina, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), koncentrát šťávy z hroznového vína 1,25%*, aromata, zahušťovadlo (pektin), leštící směs(kokosový olej, leštící látka: karnaubský vosk), barviva E100,E133,E160c,E163. (*1,25%ovocného koncentrátu =5%ovocné šťávy)


Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1415 kJ/333 kcal, tuky 0,3g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g, sacharidy 77,5g - z toho cukry 50,7g, bílkoviny 4,1g, sůl 0,03g.


Uchovejte v chladu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika