Obrázek Plná velikost

049 - Maliny a Ostružiny 1000g

049

Nový produkt

159 Kč s DPH

--0 Kč

s DPH

Popis produktu

Maliny a Ostružiny – Želé s Příchutí Vašich Oblíbených Ovocných Chutí!
Vstupte do světa lahodných chutí s našimi exkluzivními želé "Maliny a Ostružiny". Tento jedinečný produkt je připraven z lásky k tradici a přírodě, a každé sousto je plné nezapomenutelného ovocného zážitku. S hmotností 1000g je tento produkt ideální pro sdílení s rodinou nebo přáteli, nebo prostě jako sladká odměna pro vás po dlouhém dni.


Složení tohoto produktu je pečlivě vybráno, aby bylo zaručeno, že každé želé obsahuje jen to nejlepší z plodů malin a ostružin. S energetickou hodnotou 1397 kJ/329 kcal na 100g poskytují tyto želé výtečný zdroj energie, kterou můžete využít kdykoliv během dne. A přitom obsahují 0g tuků, což činí tento produkt vynikajícím volbou pro ty, kdo dbají na zdravější alternativy.


 


Proč si vybrat naše Maliny a Ostružiny želé?



  • Přírodní chuť: Žádné umělé příchutě nebo barviva, pouze pravá esence malin a ostružin pro opravdový ovocný zážitek.

  • Energetický boost: S 329 kcal na 100g vám tyto želé poskytnou dostatek energie pro vaše denní aktivity.

  • Nulový obsah tuků: Ideální pro ty, kteří hledají zdravější snack bez kompromisů na chuti.

  • Bohatost na sacharidy: S 78g sacharidů na 100g, včetně 59g cukrů, jsou želé skvělým zdrojem rychlé energie při chuti na něco sladkého.

  • Dlouhá trvanlivost: Díky pečlivému zpracování a balení máte jistotu, že vaše želé zůstanou čerstvé a lahodné po dlouhou dobu.

Nemusíte hledat dál – "Maliny a Ostružiny" želé jsou tou pravou volbou pro každého, kdo si chce užít sladký život bez výčitek. Objednejte nyní a připravte se na průzkum světa chutí, který je stejně bohatý a rozmanitý jako příroda sama! 


 

Složení: glukozový sirup, cukr, perličky (cukr, glukozový sirup, voda, barviva (karmíny, rostlinné uhlí, karoteny), želírující latka: arabská guma, aromata, leštící látka včelí vosk, regulátor kyselosti: kyselina citronová), želatina, ovocná šťáva z koncetrátu (3%), regulátor kyselosti (kyselina citronová), aroma, kokosový olej.

Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1397 kJ/329kcal, Tuky 0g-z toho nasycené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 78g - z toho cukry 59g. Bílkoviny 4,2g, Sůl 0,03g

Uchovejte v suchu, chraňte před teplem. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.

Vyrobeno pro České Cukrovinky s.r.o., 592 55 Bobrová 131