Obrázek Plná velikost

005 - Pedro Lékořicové pendreky 1000g

005

Nový produkt

182 Kč s DPH

Popis produktu

Objavte Chuť, Která Vás Pohltí: Pedro Lékořicové Pendreky 1000g


Hledáte ten pravý požitek, který osladí každý Váš den? Nechte se unést jedinečným gustem Pedro Lékořicových pendreků, které nabízí nejen skvělou chuť, ale i vyváženou porci energie. S balením o hmotnosti 1000g si užijete lékořici plnými doušky, ať už jste kdekoli.


Pedro Lékořicové pendreky jsou vyrobeny z kvalitních surovin, díky nimž se jejich chuť stává neodolatelnou. Každé kousnutí vás zavede do sladkého ráje, kde dominuje lákavá lékořice, která je známá svými relaxačními účinky. Navíc s obsahem pouze 0,7g tuků a 0,06g soli na 100g produktu jsou tyto pendreky ideálním snackem pro všechny, kteří dbají na zdravý životní styl.


Nenechte si ujít příležitost okusit lékořici v její nejlepší formě. Pedro Lékořicové pendreky nejsou jen obyčejným sladkostím, jsou zážitkem, který obohatí vaše chvíle odpočinku, oslavy či setkání s přáteli.


 


Proč si vybrat Pedro Lékořicové Pendreky?



  • Intenzivní chuť: Každý pendrek je nabité pravou lékořicí, která vás okamžitě pohltí.

  • Ideální pro sdílení: S balením o hmotnosti 1000g se stane hit na každé párty nebo rodinném setkání.

  • Nízký obsah tuku a soli: Zdravější alternativa k běžným sladkostem, kterou si můžete vychutnat bez výčitek.

  • Zdroj energie: S energetickou hodnotou 1360kJ/325kcal na 100g, tyto pendreky dodají potřebný drive pro vaši aktivní den.

  • Dlouhá trvanlivost: Díky pečlivému balení si lékořicové pendreky udržují svou čerstvost a chuť po dlouhou dobu.

Udělejte si radost nebo obdarujte své blízké Pedro Lékořicovými pendreky a užijte si chuť, která zůstane v paměti. Váš nákupní košík čeká na tento nesmírně chutný přídavek!


 


Složení: PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, glukózový sirup, lékořicový extrakt 4,1%, barvivo(rostlinná uhlíková čerň), emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselin), konzervant (sorban draselný), aromata. Výrobek obsahuje LEPEK a lékořici.


Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 1360kJ/325kcal, tuky 0,7g - z toho nasycé mastné kyseliny 0,1g, sacharidy 75g - z toho cukry 45g, bílkoviny 3,8g, sůl 0,06g


Uchovejte v chladu a suchu. Chraňte před teplem. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika