Akční cena! Kyselá srdíčka broskev Plná velikost

022 - Pedro kyselá srdíčka broskev 1000g

022

Nový produkt

139 Kč s DPH

-0 Kč

139 Kč s DPH

Popis produktu

Objavte radost s každým kousnutím – Pedro kyselá srdíčka broskev
Máte chuť na něco sladkého, ale chcete zároveň něco nového a vzrušujícího? Pedro kyselá srdíčka broskev jsou tu, aby ochutily váš den svěží a nápaditou chutí. Tento želé snack kombinuje dokonalou chuť zralých broskví s příjemně kyselým nádechem, který rozproudí vaše chuťové pohárky.


Vyrobené s láskou a pečlivostí, Pedro kyselá srdíčka přinášejí nejen nezapomenutelný chuťový zážitek, ale jsou také vyrobená z kvalitních surovin. S balením o hmotnosti 1000g se stávají ideální volbou pro párty, rodinné oslavy nebo jen tak pro radost v běžný den.


 


Proč si vybrat právě Pedro kyselá srdíčka broskev?



  • Chuť, která osvěží: Každé srdíčko je plné sladko-kyselé chuti zralých broskví, která vás okamžitě pohltí a přenese do světa čistého ovocného požitku.

  • Perfektní pro sdílení: S 1000g balením máte dostatek těchto lahodných želé srdíček, aby jste mohli sdílet radost s přáteli a rodinou.

  • Zábava na každé oslavě: Ať už plánujete dětskou party nebo setkání s přáteli, Pedro kyselá srdíčka přidají zábavu na jakoukoliv akci.

  • Kvalitní složení: S minimem tuku a bez nasycených mastných kyselin si můžete vychutnat každé srdce bez výčitek.

  • Energie na každý den: S energetickou hodnotou 1451 kJ/341 kcal vám Pedro kyselá srdíčka dodají energii, kterou potřebujete k zvládnutí vašeho rušného dne.

Nenechte si ujít příležitost okusit něco speciálního. Pedro kyselá srdíčka broskev – malá srdíčka plná velké chuti!


 


Složení: glukózový sirup, cukr, voda, modifikovaný škrob, želatina, regulátor kyselosti (kyselina cintronová), koncentrát šťávy z hroznového vína 1,25%*, kyseliny (kyselina mléčná a fumarová), aromata, barviva: E100,E163


(*1,25%ovocného koncentrátu =5%ovocné šťávy).


Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1451 kJ/341 kcal, tuky 0,1g - z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 80,2g - z toho cukry 50,3g, bílkoviny 3,7g, sůl 0,05g.


Uchovejte v chladu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika