Pendreky Jahoda Plná velikost

002 - Pedro pendreky Jahoda 1000g

002

Nový produkt

139 Kč s DPH

Popis produktu

Pedro pendreky Jahoda 1000g: Vaše barevná cesta k radosti!


Potěšte své chuťové buňky nezapomenutelnou jahodovou symfonií, která se skrývá v každém kousku želé pendreku Pedro Jahoda! Naše Pedro pendreky nabízejí ten nejautentičtější jahodový zážitek, pečlivě zabalený do 1000g balení, které si můžete vychutnat sami, nebo sdílet s přáteli a rodinou.


Vychutnejte si jemnou a šťavnatou chuť, která v každém kousku erupčně rozvine plný buket jahodových tónů, doprovázených měkkou a pružnou texturou našich pendreků. Každý pendrek je vyroben s láskou a pečlivostí, aby zajistil, že dostanete jen to nejlepší.


 


Proč si vybrat Pedro pendreky Jahoda?



  • Intenzivní ovocné chutě: Perfektní mix ovocných a třešňových příchutí, které uspokojí vaše chuťové buňky.
  • Ideální pro sdílení: S balením o hmotnosti 1000g můžete sdílet tuto sladkou radost s rodinou a přáteli.
  • Výrazné barvy: Atraktivní vzhled dělá z těchto pendreků skvělý vizuální doplněk na každou party.
  • Měkká a žvýkací textura: Užijte si dokonalé kousky, které jsou příjemně měkké a nezanechávají lepkavý pocit.
  • Velké balení: Ideální pro oslavy, párty nebo jen tak pro radost, Pedro pendreky Rainbow zaručeně rozveselí každou příležitost.
  • Bez Zbytečných Přísad: Želé pendreky obsahují pouze základní a kvalitní ingredience bez zbytečných přísad.

Nechejte se hýčkat těmito nádhernými Pedro pendreky Jahoda a udělejte si radost nebo potěšte své blízké tímto lahodným pamlskem. Objednejte si ještě dnes a zažijte, jak skvěle může jahoda chutnat!


 


Složení: cukr, PŠENIČNÁ MOUKA, glukózový sirup, koncentrát šťávy z hroznového vína 3,7%*, rostlinné oleje (bambucký olej a kokosový olej),leštící směs kokosový olej a leštící látka šelak, regulátory kyselosti (kyselina citronová, citronany sodné), zvlhčující látka (glycerol), aroma, želatina, emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselin), barviva: BCJC, 3,7% ovocného koncentrátu = 15% ovocné šťávy), koncentrát šťávy z černé mrkve.


Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 1564 kJ/371kcal; Tuky 2,7g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,6g; Sacharidy 83,4g, z toho cukry 64,,8g; Bílkoviny 2,1g; sůl 0,01g.


Doporučené skladování: Skladujte v suchu a chladu, abyste zachovali čerstvost a kvalitu produktu.