Akční cena! Želé medvídci Plná velikost

008 - Pedro želé medvídci 1000g

008

Nový produkt

139 Kč s DPH

-0 Kč

139 Kč s DPH

Popis produktu

Pedro želé medvídci – Chutný zážitek v každém kousku!
Představujeme Pedro želé medvídci, které přináší nejen neodolatelnou ovocnou chuť, ale i šťavnatou texturu, která je ideální pro malé i velké mlsouny. Tyto medvídci jsou vyrobeni z kvalitních ingrediencí a nabízejí skvělý způsob, jak si zpříjemnit den, oslavit úspěchy nebo jen tak zahnat chuť na něco sladkého.


 


Proč si vybrat právě Pedro želé medvídci?



  • Intenzivní ovocné chutě - Každé želé je plné autentické a bohaté příchuti, která vás zavede do světa čerstvého ovoce.

  • Ideální pro sdílení - S balením o váze 1000g je dostatek medvídků na to, aby jste se o ně podělili s rodinou nebo přáteli.

  • Zdroj energie - S energetickou hodnotou 1400 kJ/329 kcal na 100g, tyto medvídky můžete využít jako rychlý zdroj energie během dne.

  • Nízký obsah tuků - S pouhými 0,3g tuků na 100g jsou tyto želé medvídci vhodnou sladkou volbou pro ty, kteří dbají na nízký příjem tuků.

  • Bez umělých barviv - Barvy a chutě pocházejí z přírodních zdrojů, což z Pedro želé medvídci dělá zdravější alternativu ke klasickým sladkostem.

Když hledáte dokonalou pochoutku, která potěší každého, Pedro želé medvídci jsou tou pravou volbou! Nejen že jsou nesmírně chutné, ale také přichází s řadou zdravotních benefitů. Je čas dopřát si něco speciálního a zároveň se cítit dobře s každým kousnutím. Objevte kouzlo Pedro želé medvídků a nechte se unést vlnou šťavnatých chutí, které obměkčí srdce každého mlsného jazýčka.


 


Složení: glukózový sirup, cukr, voda, želatina, regulátor kyselosti (kyselina cintronová), koncentrát šťávy z hroznového vína 1,25%*, ), aromata, leštící směs (kokosový olej), leštící látka (karnaubský vosk)), bariva: E100, E141, E160c, E163. (*1,25%ovocného koncentrátu =5%ovocné šťávy)


Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1400 kJ/329 kcal, tuky 0,3g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g, sacharidy 74 g - z toho cukry 46,1g, bílkoviny 6,3 g, sůl 0,05g.


Uchovejte v suchu, chraňte před teplem. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika