Akční cena! Rybízové kroužky - kyselé želé Plná velikost

044 - Pedro Rybízové kroužky - kyselé želé 1000g

044

Nový produkt

139 Kč s DPH

-0 Kč

139 Kč s DPH

Popis produktu

Pedro Rybízové kroužky - Kyselé želé
Představujeme Vám Pedro Rybízové kroužky - kyselé želé, dokonalou chuťovou bombu, která Vás okouzlí svou jedinečnou kombinací sladkého a kyselého. Tyto želé kroužky jsou vyrobené s láskou k dobré chuti a kvalitě, přinášející nezapomenutelný gurmánský zážitek. Každý kroužek je plný osvěžující rybízové příchutě, která je ideální pro oslazení Vašeho dne, ať už jste kdekoli.


Díky praktickému balení o hmotnosti 1000g, máte dostatek těchto lahodných pochoutek, aby jste mohli sdílet s přáteli a rodinou nebo si je vychutnat sami během dlouhého filmového maratonu. Navíc, Pedro Rybízové kroužky jsou vyrobeny bez umělých barviv a konzervantů, což z nich činí nejen chutnou, ale i zdravější volbu mezi sladkostmi.


 


Pět důvodů, proč si vybrat Pedro Rybízové kroužky:



  • Výrazná rybízová chuť: Intenzivní a osvěžující chuť, která uspokojí Vaše chuťové buňky.

  • Baleno pro sdílení: Ideální množství pro rodinné a přátelské setkání.

  • Zdravější svačina: Minimální obsah tuků a bez umělých aditiv znamená lepší volbu pro Vaše zdraví.

  • Vysoký obsah energie: Skvělý zdroj okamžité energie, který Vás podrží v každé situaci.

  • Univerzální použití: Skvělé jako snack na cesty, do kina nebo jako sladký doplněk k oslavám a speciálním příležitostem.

Nechejte se okouzlit jedinečnou chutí Pedro Rybízových kroužků a objevte nový rozměr sladkých pochoutek. Vaše chuťové buňky budou jásat!


 


Složení: glukózový sirup, voda, cukr, želatina, koncentrát ovocné šťávy z hroznového vína 1,25%*, regulátor kyselosti (kyselina citronová), kyseliny (kyselina mléčná a fumarová), zahušťovadlo (pektin), barviva (E153, E160c, E163), aromata. (*1,25% ovocného koncentrátu = 5% ovocné šťávy).


Výživové údaje na 100g zahrnují energetickou hodnotu 1461kJ/ 344kcal, což Vám dodá energii, kterou potřebujete během dne. S nízkým obsahem tuků (0,1g) a bez nasycených mastných kyselin jsou tyto kroužky vhodnou volbou pro ty, kteří dbají na svůj denní příjem tuků. Obsahují 80,8g sacharidů, z toho 54,3g cukrů, které Vám poskytnou rychlý zdroj energie, a 3,8g bílkovin.


Uchovejte v chladu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika