Akční cena! Želé sladké žížalky Plná velikost

011 - Pedro želé sladké žížalky 1000g

011

Nový produkt

139 Kč s DPH

-0 Kč

139 Kč s DPH

Popis produktu

Zážitek sladké radosti s Pedro želé sladkými žížalkami!
Hledáte sladkou pochoutku, která osladí každý váš den? Nechte se zlákat Pedro želé sladkými žížalkami, které jsou pravým symbolem radosti a nekonečného mlsání. Každá žížalka je plná ovocné chuti, která vás přenese do světa sladkých snů a nezapomenutelných chvil.


Pedro želé sladké žížalky jsou vyrobené z kvalitních surovin a mají ideální konsistenci - jsou příjemně křupavé na povrchu a neskutečně šťavnaté uvnitř. S balením o hmotnosti 1000g se stává ideálním společníkem pro rodinné oslavy, filmové večery nebo jen tak pro radost.


Nejenže jsou Pedro želé sladké žížalky lahodné, ale také výživné. Jejich jedinečná chuť a výživové hodnoty z nich dělají perfektní volbu pro každého, kdo miluje sladké a zároveň dbá na kvalitu.


 


Proč si vybrat Pedro želé sladké žížalky?



  • Intenzivní ovocná chuť - Každé želé je nabitá pravou ovocnou šťávou, která osvěží vaše chuťové pohárky.

  • Ideální pro sdílení - S balením o hmotnosti 1000g je dostatek radosti pro vás i vaše blízké.

  • Výživové hodnoty - Nízký obsah tuků a dobré množství bílkovin činí z těchto žížalek nejen chutný, ale i rozumný snack.

  • Univerzální použití - Perfektní jako snack ke sledování filmů, jako oslavný cukr nebo jako zábavný a barevný doplněk k party stolům.

  • Vyrobeno s láskou - Kvalita a spokojenost zákazníků jsou naší prioritou, což zaručuje, že každá žížalka je vyrobena s péčí a precizností.

Pedro želé sladké žížalky - protože každý den si zaslouží trochu sladkosti!


 


Složení: glukózový sirup, cukr, voda, želatina, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), koncentrát šťávy z hroznového vína 1,25%, aromata, leštící směs ( kokosový olej) , leštící látka ( karnaubský vosk) barviva E100,E141,E160c,E163, (*1,25%ovocného koncentrátu =5%ovocné šťávy)


Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1400kJ/329 kcal, tuky 0,3g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g, sacharidy 74 g - z toho cukry 46,1 g, bílkoviny 6,3g, sůl 0,05g.


Uchovejte v chladu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika