Akční cena! Fun Burger Plná velikost

030 - Pedro Fun Burger 1000g

030

Nový produkt

139 Kč s DPH

-0 Kč

139 Kč s DPH

Popis produktu

Představujeme Pedro Fun Burger – Chutný Zážitek v Každém Soustu!
Připravte se na gastronomické dobrodružství s Pedro Fun Burgerem, želé sáčky s výraznou ovocnou chutí, které přináší radost nejen dětem, ale i dospělým. Každé 1000g balení je plné autentických chutí, připravených uspokojit vaši touhu po sladkém a zároveň nabídnout zábavnou formu, která vás a vaše blízké nenechá chladnými.


Pedro Fun Burger je více než jen sladkost. Je to zážitek, který oživuje vaše smysly a přináší úsměv na tváři při každém kousnutí. Vyrobené s láskou a dbalostí, tyto měkké, želatinové hamburgery se pyšní vysokým obsahem ovocných šťáv a přírodních barviv, díky čemuž je každé sousto nejen chutné, ale i vizuálně lákavé.


 


Nutriční Hodnoty, Které Potěší:



  • Nízký obsah tuků a nasycených mastných kyselin zajišťuje, že si můžete vychutnat naši pochoutku bez zbytečných výčitek.

  • Vysoký obsah sacharidů dodá energii, kterou potřebujete pro vaše denní aktivity.

  • Obsah bílkovin přispívá k udržení zdravého metabolismu.

 


Proč si vybrat Pedro Fun Burger?



  • Neodolatelná Chuť: Každý burger je plný svěžích ovocných chutí, které uspokojí vaši touhu po sladkém.

  • Zábavné Občerstvení: Perfektní jako snack na párty, rodinné setkání nebo jen tak pro radost během dne.

  • Zdravější Alternativa: S minimem tuků a bez přidaných umělých barviv poskytuje Pedro Fun Burger chutnou, ale zdravější možnost pro vaše mlsání.

  • Vhodné pro Každou Příležitost: Ať už plánujete oslavu narozenin, piknik nebo hledáte originální dárek, Pedro Fun Burger je vždy správnou volbou.

  • Vysoká Energetická Hodnota: Ideální pro nabíjení energie před sportem nebo jako rychlý zdroj energie během náročného dne.

Přidejte trochu zábavy do vašeho jídelníčku s Pedro Fun Burgerem, kde se skvělá chuť snoubí s kvalitou a zábavou. Objednejte si ještě dnes a zažijte chuťový zážitek, který vás nikdy neomrzí!


 


Složení: glukózový sirup, cukr, voda, želatina, regulátor kyselosti (kyselina cintronová), koncentrát šťávy z hroznového vína 1,25%, zahušťovadlo (pektin), aromata, leštící směs (kokosový olej), leštící látka (karnaubský vosk), barviva: E100, E133, E160c, E163. (*1,25% ovocného koncentrátu =5% ovocné šťávy)


Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1415 kJ/333 kcal, tuky 0,3g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g, sacharidy 77,5g - z toho cukry 50,7g, bílkoviny 4,1g, sůl 0,03g.


Uchovejte v chladu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika