Akční cena! Broskev kroužky Plná velikost

047 - Pedro Broskev kroužky 1000g

047

Nový produkt

139 Kč s DPH

-0 Kč

139 Kč s DPH

Popis produktu

Pedro Broskev kroužky - chuť, která osvěží každý den!
Představujeme vám Pedro Broskev kroužky, neodolatelnou pochoutku, která přináší sladký zážitek přímo do vašeho domova. Každý kroužek je plný autentické broskvové chuti, která vás okamžitě přenese do letních sadů plných zralých broskví. Příchuť je tak živá a autentická, že po prvním soustu pocítíte, jak se vám na jazyku rozplynou sluneční paprsky.


Tyto želé kroužky nejsou jen obyčejnou sladkostí – jsou to kroužky, které byly vytvořeny s láskou a péčí, přičemž klademe velký důraz na kvalitu a chuť. Vytvořené z nejlepších surovin, Pedro Broskev kroužky jsou skvělou volbou pro každého, kdo hledá kvalitní občerstvení nebo sladký dezert.


Nemusíte se obávat o zbytečné tuky nebo vysoký obsah soli. S téměř nulovým obsahem tuků a minimálním množstvím soli si můžete vychutnat tuto pochoutku bez výčitek.


 


Proč si vybrat Pedro Broskev kroužky?



  • Intenzivní broskvová chuť: Každý kroužek je nabitý bohatou a autentickou chutí zralých broskví, která osvěží vaše chuťové buňky.

  • Ideální pro sladké chvilky: Ať už hledáte něco na piknik, večírek nebo jen jako sladkou svačinu, Pedro Broskev kroužky jsou vždy tou pravou volbou.

  • Bez zbytečných tuků: S téměř nulovým obsahem tuků jsou tyto kroužky skvělé i pro ty, kdo dbají na svou stravu.

  • Velké balení: S balením o hmotnosti 1000g se nemusíte bát, že byste o chvíli později museli znovu běžet pro další. Je dostatečně velké, aby uspokojilo i větší skupinu přátel či rodinu.

  • Energie na každý den: S energetickou hodnotou 1461 kJ na 100g, tyto kroužky poskytují dostatek energie pro vaše denní dobrodružství.

Vyzkoušejte Pedro Broskev kroužky ještě dnes a nechte se unášet neodolatelnou chutí, která osvěží každý moment vašeho dne!


 


Složení: glukózový sirup, cukr, voda, želatina, regulátor kyselosti (kyselina citronová), koncentrát šťávy z hroznového vína 1,25%* , kyseliny (mléčná a fumarová), zahušťovadlo (pektin), barviva (E100, E160c, E163), aromata. (*1,25% ovocného koncentrátu = 5% ovocné šťávy).


Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1461 kJ/344 kcal, tuky 0,1g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 80,8g - z toho cukry 54,3g, bílkoviny 3,8g, sůl 0,03g.


Uchovejte v chladu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika