Akční cena! Tutti Frutti medvídek Plná velikost

050 - Pedro Tutti Frutti medvídek 1000g

050

Nový produkt

139 Kč s DPH

-0 Kč

139 Kč s DPH

Popis produktu

Objevte Chuťový Ráj s Pedro Tutti Frutti Medvídkem
Ponořte se do světa nekonečné chuti s naším Pedro Tutti Frutti Medvídkem. Tato jedinečná 1000g balení želé medvídků je nepřekonatelnou volbou pro každého milovníka sladkostí. Díky pečlivě vybraným ingrediencím a výrazné tutti frutti příchuti, která v sobě kombinuje nejlepší ovocné chutě, nabízí každé sousto pravý chuťový zážitek.


 


Proč si vybrat Pedro Tutti Frutti Medvídky?



  • Intenzivní Ovocné Chutě: Každý medvídek je nabitý autentickými, plnými chutěmi, které osvěží vaše chuťové pohárky a přenesou vás do světa tropického ovoce.
  • Ideální pro Sdílení: S balením o hmotnosti 1000g je tento produkt perfektní pro párty, rodinné setkání nebo jako snack k filmu, který si můžete užít s přáteli a rodinou.
  • Bez Tuků: Medvídci jsou téměř bez tuků, s pouhými 0,1g tuků na 100g. Můžete si je vychutnat bez pocitu viny!
  • Energetický Zdroj: S energií 1457 kJ na 100g poskytují tito medvídci dostatek energie pro vaše denní dobrodružství.
  • Vyrobeno s Péčí: Vyráběno podle tradičních metod, s důrazem na kvalitu a chuť, Pedro Tutti Frutti Medvídci jsou synonymem pro dokonalost v každém soustu.

Nechejte se unášet vlnou neodolatelných chutí s Pedro Tutti Frutti Medvídkem a sdílejte radost s vašimi nejbližšími! Koupí tohoto produktu nejenže získáte skvělou pochoutku, ale také zážitek, který zůstane v paměti. Nakupte ještě dnes a zjistěte, proč jsou Pedro Tutti Frutti Medvídci favoritem na trhu!


 


Složení: glukózový sirup, cukr, modifikovaný škrob, želatina, regulátor kyselosti (kyselina citronová),  hroznová šťáva z koncentrátu 5%, barviva (E100, E133, E160c, koncentrát šťávy černé mrkve), 


Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1457 kJ/343kcal, tuky 0,1g - z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 80,6g - z toho cukry 51,3g, bílkoviny 3,7g, sůl 0,05g.


Uchovejte v chladu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika