Akční cena! Dvoubarevné želé velký medvěd Plná velikost

017 - Pedro dvoubarevné želé velký medvěd 1000g

017

Nový produkt

139 Kč s DPH

-0 Kč

139 Kč s DPH

Popis produktu

Popis produktu: Pedro dvoubarevné želé velký medvěd
Představujeme vám Pedro dvoubarevné želé velký medvěd – pravou lahůdku pro milovníky sladkých pochoutek. Tento jedinečný želé medvěd o hmotnosti 1000g je kombinací neodolatelných ovocných chutí, které zaručeně rozproudí vaše chuťové pohárky. S jeho atraktivním dvoubarevným designem a měkkou želatinovou texturou se stane hitom každé párty nebo rodinného setkání.


Pedro dvoubarevné želé je vyrobeno z kvalitních surovin a jeho chuť je tak autentická, že při každém soustu ucítíte explozi ovocné svěžesti. Navíc, s energetickou hodnotou 1400 kJ/329 kcal na 100 g, poskytuje dostatek energie na každodenní dobrodružství, a to s minimálním obsahem tuků.


Nejenže je tento produkt skvělou volbou pro oslavy a dětské party, ale je také ideální jako sladká odměna po náročném dni. S Pedro dvoubarevným želé velkým medvědem přineseš radost nejen sobě, ale i svým blízkým.


 


Pět přesvědčivých důvodů, proč si vybrat Pedro dvoubarevné želé velký medvěd:



  • Unikátní dvoubarevný design – Perfektní kombinace vizuální atraktivity a skvělé chuti, která upoutá na první pohled i ochutnání.

  • Bohatý zdroj energie – S 329 kcal na 100g, tento želé medvěd dodá potřebnou energii během aktivního dne.

  • Vysoký obsah bílkovin – S 6,3g bílkovin na 100g podporuje udržení zdraví a svalové hmoty.

  • Nízký obsah tuků – Jen 0,3g tuků na 100g, včetně pouze 0,2g nasycených mastných kyselin, což z něj činí ideální volbu pro zdravější mlsání.

  • Exploze ovocných chutí – Každé sousto nabízí intenzivní a osvěžující ovocnou chuť, která uspokojí vaše chuťové buňky.

Nenechte si ujít šanci ochutnat tento neodolatelný Pedro dvoubarevné želé velký medvěd – vaše chuťové buňky vám poděkují!


 


Složení: glukózový sirup, cukr, voda,želatina, regulátor kyselosti (kyselina citronová), koncentrát šťávy z hroznového vína 1,25%, aromata, leštící směs(olej kokosový), leštící látka: karnaubský vosk, barviva: E100, E141, E160c, E163. (*1,25%ovocného koncentrátu =5%ovocné šťávy)


Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1400 kJ/329 kcal, tuky 0,3g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g, sacharidy 74g - z toho cukry 46,1g, bílkoviny 6,3g, sůl 0,05g.


Uchovejte v chladu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika