Akční cena! Maliny a ostružiny olejované želé Plná velikost

028 - Pedro Maliny a ostružiny olejované želé - 1000g

028

Nový produkt

139 Kč s DPH

-0 Kč

139 Kč s DPH

Popis produktu

Objevte neodolatelnou chuť Pedro Maliny a ostružiny olejované želé!


Hledáte dokonalou pochoutku, která osvěží vaše chuťové pohárky a zároveň přidá zábavu na každou oslavu? Pedro Maliny a ostružiny olejované želé jsou tou pravou volbou! S hmotností 1000g těchto lahodných želé zažijete pravý ovocný zážitek plný chutí, které si zamilujete od prvního sousta.


Naše želé je dokonale vyváženým spojením sladkých malin a osvěžujících ostružin, zabaleno v atraktivním, olejovaném kabátku, který zaručuje, že každé želé zůstane šťavnaté a čerstvé. Výživové údaje svědčí o tom, že i při vysokém obsahu sacharidů (74g na 100g) a cukrů (46,1g na 100g), si můžete vychutnat tyto pochoutky bez zbytečných výčitek, neboť obsahují pouze 0,3g tuků a jsou téměř bez soli (0 ,05g na 100g).


 


Proč si vybrat Pedro Maliny a ostružiny olejované želé?



  • Intenzivní ovocná chuť – Každé želé je nabito přírodní chutí malin a ostružin, které vám zaručeně vyčarují úsměv na tváři.

  • Ideální pro oslavy i každodenní pochutnávání – Ať už plánujete večírek, narozeniny, nebo si jen chcete zpříjemnit den, naše želé jsou perfektní volbou.

  • Vysoký obsah bílkovin – S 6,3g bílkovin na 100g, naše želé nejen skvěle chutná, ale také přispívá k udržení zdraví vašich svalů.

  • Nízký obsah tuků a téměř bez soli – Můžete se oddat bez pocitu viny, užívajíc si nízký obsah tuků a minimální množství soli.

  • Sytý a dlouhotrvající pocit – Díky výživovému profilu a olejovanému povrchu si můžete déle vychutnávat každé jedno želé.

Nenechte si ujít možnost získat tento vynikající produkt, který přinese více radosti a chuti do vašeho života. Pedro Maliny a ostružiny olejované želé – pravý klenot v každé domácnosti!


 


Složení: glukózový sirup, cukr, voda, želatina, regulátor kyselosti (kyselina cintronová), koncentrát šťávy z hroznového vína 1,25%*, aromata, leštící směs (kokosový olej), leštící látka (karnaubský vosk)), barviva: E120, E153. (*1,25% ovocného koncentrátu =5% ovocné šťávy)


Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1400 kJ/329 kcal, tuky 0,3g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g, sacharidy 74g - z toho cukry 46,1g, bílkoviny 6,3g, sůl 0,05g.


Uchovejte v chladu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika