Akční cena! Mini kroužky - mixované želé Plná velikost

045 - Pedro Mini kroužky - mixované želé 1000g

045

Nový produkt

139 Kč s DPH

-0 Kč

139 Kč s DPH

Popis produktu

Objevte Radost s Každým Kousnutím - Pedro Mini Kroužky - Mixované Želé
Představujeme vám Pedro Mini Kroužky - mixované želé, dokonalou pochoutku, která přinese úsměv na tvář každému milovníkovi sladkostí. Sbaleno v obřím balení 1000g, tato směs želé kroužků s ovocnou příchutí je ideální pro sdílení s přáteli a rodinou, nebo pro chvíle, kdy si chcete dopřát něco opravdu speciálního.


 


Proč si vybrat Pedro Mini Kroužky?



  • Ovocná Nálož v Každém Soustu: Užijte si intenzivní a autentické ovocné chutě, které jsou pečlivě mixovány, aby vás přenesly do světa nekonečné chuťové radosti.

  • Perfektní K Textuře: Tyto želé kroužky mají dokonale žvýkavou texturu, která je zároveň měkká a příjemně elastická - zážitek, který si vaše chuťové pohárky zamilují na první kousnutí.

  • Velké Balení, Větší Radost: S hmotností 1000g je toto balení ideální pro večírky, filmové noci nebo jen jako zásoba vaší oblíbené sladkosti na dlouhé týdny.

  • Zdravější Alternativa: S minimem tuků (0,1g) a bez nasycených mastných kyselin není potřeba mít výčitky při každém sáhnutí do sáčku.
  • Žvýkavá konzistence: Perfektní konzistence želé pro maximální požitek z každého kousnutí.

 


Složení: glukózový sirup, voda, cukr, želatina, koncentrát ovocné šťávy z hroznového vína 1,25%, regulátor kyselosti (kyselina citronová), kyseliny (kyselina mléčná a fumarová), barviva (E100, E141, E160c, E163), aromata, (*1,25% ovocného koncentrátu = 5% ovocné šťávy), zahušťovadlo (pektin).


Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1461 kJ/344 kcal, tuky 0,1g - z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 80,8 - z toho cukry 54,3g, bílkoviny 3,8g, sůl 0,03g.


Uchovejte v chladu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika