Akční cena! Obrázek Plná velikost

029 - Pedro Žabky dvoubarevné želé 1000g

029

Nový produkt

139 Kč s DPH

-0 Kč

139 Kč s DPH

Popis produktu

Pedro Žabky Dvoubarevné Želé – Osvěžující Chutě ve Dvou Barvách!
Objevte jedinečnou chuťovou symfonii s Pedro Žabky Dvoubarevné Želé! Tento lahodný produkt, vyrobený z kvalitních ingrediencí, vám přináší dokonalé spojení dvou harmonizujících chutí v jednom želé. S hmotností 1000g je ideální pro sdílení s přáteli nebo rodinou při jakékoli příležitosti.


Naše želé nejen že chutná skvěle, ale je také vyrobeno s důrazem na kvalitu a chuť. Každé sousto vás zavede do světa sladkého potěšení, kde dominují bohaté ovocné příchutě. Výživové údaje na 100g, jako jsou 334 kcal energie a 4,1g bílkovin, zaručují, že se jedná o produkt, který vám dodá energii a zároveň potěší vaše chuťové buňky.


 


Proč si vybrat právě Pedro Žabky Dvoubarevné Želé?



  • Dvojitá Dávka Chuti: Každé želé kombinuje dvě lákavé příchutě, které společně vytvářejí nezapomenutelný chuťový zážitek.

  • Ideální pro Sdílení: S balením o hmotnosti 1000g je to perfektní snack pro večírky, filmové maratony nebo jen tak pro radost.

  • Energetický Zdroj: S 334 kcal na 100g poskytují tyto želé dostatek energie pro vaše denní dobrodružství.

  • Nízký Obsah Tuků: S pouhými 0,3g tuků na 100g jsou Pedro Žabky ideální volbou pro každého, kdo dbá na nízkotučnou dietu.

  • Výrazná Chuť bez Kompromisů: Vysoký obsah cukrů (50,6g na 100g) zaručuje, že každé sousto bude skutečně sladkým potěšením.

Pedro Žabky Dvoubarevné Želé jsou nejen chutným, ale i barevným doplněním vašeho dne. Nechte se unést kombinací chutí, které osvěží vaše chuťové buňky a dodají každému okamžiku trochu více radosti. Užijte si je sami, nebo je sdílejte s blízkými a společně prožívejte sladké chvíle. Objednejte nyní a získejte chuťový zážitek, na který nezapomenete!


 


Složení: glukózový sirup, cukr, voda, želatina, regulátor kyselosti (kyselina cintronová), hroznová šťáva z koncentrátu 5%, aromata, leštící směs (kokosový olej), leštící látka (karnaubský vosk)), barviva: E100, E141, E160c, E163. (*1,3% ovocného koncentrátu = 5% ovocné šťávy)


Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1418 kJ/334 kcal, tuky 0,3g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g, sacharidy 77,4g - z toho cukry 50,6g, bílkoviny 4,1g, sůl 0,03g.


Uchovejte v chladu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.


Vyrobeno pro: České cukrovinky s.r.o., Bobrová 131, 59255 Bobrová, Česká republika